Kart

Qatar Airways flybilletter

Generell informasjon

Qatar Airways har hovedkvarter i Qatar Airways Tower i Doha og forbinder over 100 internasjonale reisemål med 99 fly. Det er et av bare syv flyselskaper i verden som har fått en 5-stjerners vurdering av Skytrax. Qatar Airways opererer på tvers av Afrika, Europa, Asia, Midt-Østen, Nord- og Sør-Amerika og Oceania.

Bagasjeinformasjon

Akkurat som alle andre flyselskap har Qatar Airways strenge regler for hvor mye bagasje du kan ta med deg når du reiser. For sikkerhets skyld bør du alltid sjekke med flyselskapet direkte før du pakker og drar til flyplassen. Gå inn på Qatar Airways’ egen hjemmeside for å være sikker på at du har den mest oppdaterte informasjonen om bagasjerestriksjoner, pris for overvekt og ekstra/spesialbagasje.

Innsjekkingsinformasjon

Du kan sjekke inn online mellom 36 og 2 timer før flyavgang. På denne måten kan du printe dine egne ombordstigningskort og slippe å stå i kø på flyplassen. Det er også mulig å sjekke inn når du ankommer flyplassen. Skrankene åpner tre timer før avgang og stenger en time før flyet letter. Det anbefales å ankomme flyplassen tre timer før avgang for å få en enklest mulig innsjekkingsprosess.

Hva er inkludert, og hva er ikke

Underholdningen ombord på Qatar Airways er veldig bra. Du kan velge mellom over 1000 underholdningsmuligheter, inkludert film, dataspill og musikk. Qatar Airways har også OnAir, en topp moderne mobil telekommunikasjonsteknologi som gjør det mulig å bruke mobilen din ombord til å sende SMS underveis på flyturen.

Passasjerer på første klasse og business class blir vartet opp på alle bauer og kanter, med større tv-skjermer, bordduker, muligheter for å legge seg ned, et utsøkt måltid og til og med en velkomst med tyrkisk kaffe og dadler! Også reisende på økonomiklasse får en god tur. Varme eller kalde forfriskende ansiktsvaskeduker, myke tepper og puter, mat fra meny, aktivitetspakker for barn og det fulle underholdningstilbudet er standard. Dessuten kan taxfree-varer kjøpes ombord.

3 grunner til å fly med Qatar Airways

1) God service som kommer med et smil

2) Masse plass til beina, selv på økonomiklasse

3) Det tas hensyn til spesielle krav til maten

 

Qatar Airways

4,5/5
Basert på 7861 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.