Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i Manchester - Sammenlign hos Skyscanner

###Leie bil i Manchester

Med leiebil i fotballbyen Manchester har du muligheten til å besøke alt det nord-engelske industrisenteret har å by på. Enten du henter leiebilen på flyplassen i Manchester eller på en av de mange utleiestasjonene i byen er det praktisk og greit å finne leiebilfirmaene i Manchester. Her har de største internasjonale bilutleieselskapene som Enterprise, Avis, National, Hertz og Sixt filialer, og det er også utallige lokale utleieselskaper du kan bestille leiebil fra. Noen av dem spesialiserer seg på varebiler, minibuss og transportkjøretøy, mens de fleste leiebilene i Manchester er personbiler, fra små og snertne el-biler og kompaktbiler til stasjonsvogner, familievennlige SUVer og luksusbiler. Hva med å leie en sportsbil i Manchester hvis du vil vise deg litt frem?

###Utforsk Manchester

Manchester er kjent for mange som en av Englands største fotballbyer. Både Manchester United og Manchester City har verdensomspennende tilhengerskarer, og det er engasjerende å få med seg en kamp på Old Trafford eller Etihad Stadium. Med leiebil kan du dra på fotballkamp og kjøre videre til National Football Museum, eller om du har fått nok av fotball for en dag kan du legge turen til den berømte Lowry Outlet Mall der du kan handle rimelig på fabrikkutsalg. Like ved er The Lowry, et kunst- og teaterkompleks med kulturtilbud i alle sjangre. Manchester har utallige museer, som det naturhistoriske museet, krigsmuseet, The Manchester Museum og flere flotte kunstgallerier.

###Fakta om bil i Manchester

Når du henter leiebilen i Manchester er det viktigste å huske å kjøre på venstre side. Du blir fort vant til å ha rattet på andre siden, men bruk gjerne GPS til å hjelpe deg med å finne veien, og pass på i rundkjøringer, enveiskjørte gater og store trafikkryss som det er en del av i Manchester. Som en av Storbritannias største byer er det omfattende trafikk i Manchester, og det kan bli trafikkork i rushtiden. Det er stort sett mellom klokken 08.00 og 09.30, og fra 16.00 til 18.30. Når det er storkamper med Manchesters fotballklubber kan det også bli en del trafikk i områdene rundt stadion. Manchester har relativt god offentlig transport med egne kjørefelt for buss og kollektivtransport, og det er også stadig flere sykkelfelt å være oppmerksom på i trafikken. Det er ingen bompenger i sentrale Manchester, og foreløpig ingen planer om å innføre rushtidsavgift eller lignende.

Du finner mange steder å parkere leiebilen i Manchester, både langs gaten og i parkeringshus og parkeringsgarasjer. Kommunen i Manchester samarbeider med parkeringsfirmaet NCP som tilbyr parkering i store deler av byen. Regn med å betale fra £3-4 per time, og opptil £20 per døgn i parkeringshusene i Manchester. Det går gratis shuttlebusser mellom flere av parkeringshusene i byen. Gateparkering varierer etter sone, fra £1.00 i timen mellom klokken 08.00 og 20.00. Flere av parkeringsområdene i Manchester er tidsbegrenset, så sjekk skilt når du setter fra deg leiebilen. I enkelte områder kan du kun parkere i en time, andre har enten to eller tre timer. Det er gratis å parkere i helger og helligdager.

(Informasjonen var korrekt og oppdatert i april 2015)

###Severdigheter i Manchester-området

Bestiller du leiebil i Manchester kan du benytte anledningen til å utforske landskapet rundt byen og de mange opplevelsene området byr på. Manchester ligger bare en knapp halvtimes kjøring fra den fabelaktige Peak District National Park, en nasjonalpark med skoger og åser, innsjøer og elver. Parker leiebilen i en av de 45 forskjellige parkeringsplassene, så kan hele familien ta turskoene på, og gå på tur, fiske, sykle, ri på hest eller overnatte i telt. Hvis du foretrekker komforten på hotell i Manchester, kan en dagstur til Blackpool være en hyggelig opplevelse for barna. Bare litt over en times kjøring mot vest tar deg til kysten og Blackpool med mange barnevennlige gleder. Her er det fornøyelsesparker, strender og underholdning for både store og små, men kanskje mest små. De mer historisk orienterte vil kanskje sette pris på en halvannen time i bil forbi Leeds til den vakre historiske byen York. Besøk den storslagne katedralen York Minster, lær om vikingene på Jorvik vikingsenter, se det flotte York Castle og utforsk jernbanehistorien på National Rail Museum.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.