Hvorfor Skyscanner?

Vi vil gi deg verdens muligheter. Vi vil at du skal ha alle mulighetene et tastetrykk unna – alt fra det å velge en destinasjon til å finne den beste prisen. Derfor fokuserer vi på å gjøre reiser bedre for alle. Vi vil gjøre hele planleggings- og bestillingsopplevelsen enkel, lett og hyggelig – fra start til slutt. Dette for å sørge for at du får mest mulig for pengene og ut av reisen din. Og for å gjøre bransjen mer transparent og for å fortjene tilliten din.

Dette skinner igjennom alt vi gjør. Vi bryr oss om deg og vi er stolte av å være den mest pålitelige søkesiden for reiser i hele verden (våre reisende vurderer oss enda bedre enn Kayak, Momondo og Expedia *).

Her kan du se noen av måten vi bryr oss om deg:

Sørger for at du får den beste prisen

Vi sjekker priser hos 1 200 reiseselskaper, slik at du ikke trenger å gjøre det. Du kan registrere deg for prisvarsler og vi gir beskjed så snart prisene endres på en flyreise du liker. Da kan du bestemme om du vil bestille den – eller ikke.

Rett skal være rett

Vi viser alle resultatene for søket ditt fra alle flyselskapene – selv om det ikke er noen økonomisk gevinst for oss. Leverandører blir faktisk fjernet fra Skyscanner, hvis vi ikke tror at de har dine beste interesser.

Bare reis (også når du er på farten)

Appen vår hjelper deg med å planlegge hele reisen din. Enten du er på jakt etter flybilletter, hotell eller bilutleie (kanskje til og med alle tre), kan du raskt se alternativene, gå tilbake til tidligere søk og lagre all informasjon om reisene dine – på ett sted.

Se anmeldelser og vurderinger

Reisende vurderer bestillingsopplevelsen med flyselskapene og reisebyråene på siden vår, slik at du kan velge de beste leverandørene. Vi deler også tilbakemeldingene med dem, slik at de kan bli bedre og gi deg den tjenesten du fortjener.

Ikke noe press, altså.

Vi bruker aldri dataene dine til å heve prisene eller skape kunstig etterspørsel. Vi mener at prisen du ser, burde være prisen du betaler og vi vil ikke presse deg til å bestille. Ingen ekle overraskelser eller skjulte avgifter.

Utforsk alle steder. Fra hvor som helst.

Hvor vil du dra? Når vil du dra? Mulighetene er uendelige. «Alle steder»-søket inspirerer mer enn 13 millioner reisende hver måned, til å finne de beste prisene fra ønsket flyplass.

Finn et sted å bo

Spar penger på rommet, så vel som på flyreisene. Vi samarbeider med de største hotellene i reisebransjen og har spesialavtaler med verdens ledende hotell som vi deler med deg.

Reis lykkelig

Vi gjør det like lett å leie en bil som å bestille flybilletter. Vi vurderer hvert tilbud på drivstoffavtale, hentested og forsikring slik at du kan gjøre det valget som er best for deg.

Eksperttips og triks

Vi har vært på jakt og funnet de beste flyreisene siden 2003 og deler den kunnskapen med deg. Med kombinasjonsbilletter kan du velge mellom ulike flyselskaper for å få det beste tilbudet – reis ut med ett flyselskap og reise hjem igjen med ett annet.

Reis med samvittighet

Ta en titt på «Grønnere valg»-merket som viser flyreiser som slipper ut minst CO2. Vi har allerede hjulpet mer enn 10 millioner reisende å velge den flyreisen med lavest utslipp for reisen deres.

Dine opplysninger, ditt valg

Vi bruker aldri opplysningene dine til å skjule informasjon eller villede deg til å bestille noe du ikke vil ha. Og den personlige informasjonen din er akkurat det – din. Vil du vite mer? Les retningslinjene for informasjonskapsler og personvern.

Vi hjelper deg

Det er ikke alltid reisene går som planlagt, men vi gjør vårt beste for å hjelpe deg. Supportteamet vårt er tilgjengelig syv dager i uken og tilbyr deg hjelp på 29 forskjellige språk.