Sammenlign og spar på hoteller i Barcelona

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Barcelona

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Barcelona-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Barcelona. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Barcelona | Sammenlign priser på billige hotell i Barcelona

Fargerike Barcelona er et av verdens mest populære feriested, og favorittstatusen ser ut til å bli værende. Den nest største byen i Spania kombinerer arkitektur, kultur, mat, storbyliv og strandliv til en unik cocktail av opplevelser som mange millioner turister kommer for å oppleve hvert eneste år. Etter at Barcelona var vertskap for de olympiske sommerleker i 1992 har byen satset stadig mer på infrastruktur og overnatting for besøkende, og det er derfor en fryd å være turist her, selv om du deler byen med mange andre. Fly til Barcelona, og begynn besøket ditt i sentrum på La Plaça Catalunya, et møtested for mange lokale. Plassen er selve senteret av byen, med butikker, fontener, skulpturer og gatekunstnere side om side. Gågaten Las Ramblas går herfra ned mot havneområdet, med både shopping, restauranter og gatemusikk. Oppe fra Montjuic har du god utsikt over byen, og her finner du også mange av de gamle OL-anleggene fra 1992. Barcelona har en rekke flotte museer, blant annet nasjonalmuseet for katalansk kunst, Picasso-museet og et fascinerende sjokolademuseum.

Design og arkitektur er i skarp fokus i Barcelona, og det merkes på alt fra de verdenskjente byggene som Gaudis Sagrada Família og Place Güell, til offentlige bygg, parkbenker og busstopp. Barcelona er en kystby, og med fantastiske strender bare minutters gange fra bykjernen er sol og bad aldri langt unna.

Med over 50 000 hotellrom skal det ikke være vanskelig å finne overnatting i Barcelona, men det kan være lurt å bestille hotell på forhånd, da prisene kan være høye hvis du bare dukker opp. I Barcelona finner du virkelig alle slags hoteller, fra små, billige pensjonater og ungdomsherberger med køyesenger, til digre kjedehoteller og fem-stjerners luksushoteller med spa og svømmebasseng. Billige leiligheter og rimelige gjestgiverier finner du i det gotiske kvarteret i Ciutat Vella, i smale gater og bygninger fra middelalder og romertid. Langs stranden i Barceloneta er det også mange mindre strandhoteller. De fleste av hotellene i mellom- og toppsjiktet ligger i distriktet L’Eixample, godt tilknyttet resten av byen med både metro og trikk.

Visste du at...?

* FC Barcelona spiller på Camp Nou. Museu del FC Barcelona er et av byens mest populære museer, og et must om du er fotballfan.

* Med flere 3-stjerners Michelin-restauranter er Barcelona en av verdens beste matbyer.

* Byen har over 2000 års historie å se tilbake på, til romersk tid da den var kjent som Barcino.