Vi er reise­selskapet som prioriterer deg

Gjør det på din egen måte

Da vi startet i 2003, bestemte vi oss for å gjøre ting annerledes. Vi ønsket å vise alle flyalternativer på ett sted, og lage et enkelt alternativ til alle de forvirrende nettstedene som får reising til å føles ut som en jungel.

Hvis vi spoler frem til i dag, har vi gått fra å være en flysøkemotor til en global leder innen reise. Vi er stolte av at mer enn 100 millioner mennesker over hele verden (det er ganske mange!) bruker appen og nettstedet vårt hver måned, for å få hjelp til å planlegge reisene sine.

Vi er veldig opptatt av at det å reise skal være så enkelt som mulig, og vi hjelper alle med å finne de beste alternativene for fly, hotell og bilutleie så man kan bestille den perfekte reisen.

Men vi gir oss ikke der.

Målet vårt er å lede den globale overgangen til moderne og bærekraftige reisemåter

Dette mener vi med moderne reisemåter

Reising handler om frihet. Så det er klart at planlegging og bestilling av turen skal være enkel, ikke et ork.

Vi vet at du leter etter de beste prisene og løsningen som er mest fleksibel, slik at du kan velge det som passer deg best. Derfor jobber vi hardt for å sørge for at appen og nettstedet vårt er superenkle å bruke, og ikke minst raske.

Velg hvor du vil reise, når du vil dra, og få den beste prisen fra tusenvis av nettsteder, uten å måtte lete andre steder. Du bør også ta en titt på alle måtene vi kan hjelpe deg med å finne en reise som er skreddersydd til akkurat det du leter etter – uansett reisetype eller budsjett.

Er du fleksibel? Da kan du bruke funksjonen «Alle steder», for å se hvor du kan reise til en god pris. Har du et spesielt reisemål i tankene? Bruk Prisvarsler til å få med deg når prisene endres.

Når du vet når og hvor du skal reise, kan du bestille på sekunder, enten du er i appen eller på nettstedet vårt, som er tilgjengelig på mer enn 30 språk.

Hva er bærekraftige reisemåter?

Det å reise er nok én av livets største gleder. Og vi ønsker at hver generasjon skal kunne oppleve den gleden.

Vi gir deg alle alternativene slik at du kan ta den avgjørelsen som er best for deg. Dette inkluderer et «Grønnere valg»-merke som fremhever flyreiser som avgir mindre CO2. Vi har allerede hjulpet mer enn 10 millioner reisende å velge den flyreisen som avgir laveste utslipp for reiseruten deres.

Dette er bare starten, men vi tar absolutt bærekraft på største alvor og vi er veldig bevisste på ansvaret vårt. Vi kjøper bærekraftig drivstoff til luftfart for å oppveie for alle reisene vi gjør her hos Skyscanner. Vi er et team som er opptatt av å finne nye måter å utforske verden på, på en måte som kommer både mennesker og steder til gode.

Vi vet også at vi ikke kan løse denne utfordringen alene. Derfor samarbeider vi med Hertugen av Sussex og bransjeledere for å etablere Travalyst. Sammen er vi en katalysator for forandring. Vi er forpliktet til å hjelpe alle å utforske vår verden i generasjoner framover.

Vi tar det ett skritt videre

Vi jobber for å endre hvordan verden reiser.

Reisen vår så langt

2003

Reisebransjen forandrer seg for alltid, etter at tre venner møttes og diskuterte hvordan man kunne lage en enkel måte å sammenligne flyreiser på. Skyscanner ble født!

2006

Den populære funksjonen «Søk alle steder» lanseres og den hjelper reisende med å finne de billigste destinasjonene de kan fly til.

2009

Vi finnes i hele verden, og nettstedet vårt driftes på 30 språk.

2011

Vi lanserte appen vår for å gjøre det enda enklere for folk å bestille reiser når man er på farten.

2012

Vi laget også Prisvarsler, for å hjelpe reisende med å holde seg oppdatert på når en flypris endres.

2013

Vi utvidet også tilbudet vårt til å inkludere bilutleie.

2014

Deretter begynte vi også med hoteller, så brukere kan skape sin perfekte reise.

2016

Vi er kjøpt opp av Ctrip (nå Trip.com Group) i en avtale verdsatt til 1,4 milliarder pund. Det er det største oppkjøpet av reiseteknologi Europa noen gang har sett.

2018

Forbrukerforkjemperen Which? kalte oss «Beste sammenligningstjeneste for fly».

2019

Vi nådde 100 millioner månedlige brukere og da var det på tide å lede an den globale overgangen til moderne og bærekraftige reisemåter.

Det er din verden.
Vi hjelper deg med å utforske den.

Flyreiser

Uansett om du skal på en liten tur eller en episk reise, finn de beste prisene på flere millioner flyreiser her. Ingen skjulte gebyrer. Ingen skjulte avgifter.

Du får hjelp til å finne den perfekte flyreisen med smarte søkefiltre, hvor du for eksempel kan filtrere etter antall stopp og utreisetidspunkt. I tillegg har vi mange tips og triks som hjelper deg med å spare mer.

Finn flybilletter

Hoteller

Det å reise dit, er bare én del av reisen. Blant millioner av rom i hele verden hjelper vi deg med å finne et sted å bo – alt fra budsjettpriser til luksus.

Sammenlign alle de største hotellkjedene her. Og du vil spare enda mer, med tanke på de gode prisene vi har med kjente hoteller rundt om i verden.

Finn riktig rom

Bilutleie

Vi gjør det enkelt å søke etter, sammenligne og bestille riktig leiebil. Du får du en god pris på alle typer leiebiler – fra familievennlige SUV-er til luksuriøse cabrioleter.

Vi vurderer hvert tilbud på drivstoffavtale, hentested og forsikring slik at du kan gjøre det valget som er best for deg.

Finn riktig leiebil

Et nytt utseende og store ambi­sjoner

Vi tror at det å reise forandrer oss. Og vi kan endre hvordan man reiser.

Se hva som er nytt