Retningslinjer for personvern

Ingen overraskelser!

Vi vil kun innhente, bruke og dele opplysningene dine på måter som beskrives i disse retningslinjene

Vi holder informasjonen din sikker

Vi engasjerer oss for konfidensialiteten og sikkerheten til personopplysningene du gir oss.

Det er alltid du som har kontrollen

Oppdater din profil og kommunikasjonspreferanser til enhver tid

Om disse retningslinjene

Sammen med våre vilkår for bruk og retningslinjer for informasjonskapsler, forklarer disse retningslinjene hvordan vi innhenter og håndterer informasjonen din fra alle nettsidene våre, mobilapper og andre tjenester. Vi vil gjennomgå disse retningslinjene fra tid til annen for å se til at de er oppdaterte. Hvis vi foretar endringer, vil vi publisere siste versjon her. Når vi foretar betydelige endringer vil vi gi deg beskjed om det neste gang du åpner våre tjenester, eller via annen kommunikasjon.

Hvorfor og hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi bruker din informasjon kun der du har gitt oss ditt samtykke, der det er nødvendig å levere de tjenestene som du har forespurt, der det er nødvendig å utøve eller være i samsvar med juridiske rettigheter eller forpliktelser, eller for normale forretningsformål av den typen som er fremsatt i disse retningslinjene.

Hvilken personlig informasjon innhenter vi?

Alle som bruker våre tjenester vil få deler av informasjon om seg innhentet, lagret og behandlet. Vi innhenter imidlertid ikke mer informasjon enn vi trenger.

Hvor lenge oppbevarer vi dine personopplysninger?

Vi beholder dine opplysninger kun så lenge vi har behov for dette, eller så lenge vi er nødt til å gjøre dette av juridiske grunner. Deretter vil vi slette dem eller gjøre dem anonyme, slik at de ikke kan identifisere deg. Vi behandler data ulikt avhengig av hva de brukes til, men du kan be oss om å slette dine personopplysninger når som helst.

Når vil informasjonen din deles med eller innhentes av tredjeparter?

Vi deler dine opplysninger kun når du ber oss om dette, der det er en nødvendig del av å gjøre forretninger med deg og forsyne deg med tjenestene, eller hvis vi er nødt til det av juridiske grunner. Selskaper som du bestiller hos via Skyscanner (slik som flyselskaper eller hoteller) vil innhente dine opplysninger i linje med sine egne retningslinjer. Noen ganger kan selskaper som annonserer via våre tjenester også innhente din informasjon (se Bruker vi informasjonskapsler eller andre lignende teknologier?). Til slutt, selskaper som hjelper oss til å levere tjenestene våre vil også innhente og bruke dine data på våre vegne.

Hvordan oppbevarer vi dine personopplysninger sikre?

Sikringen av ditt personvern er nedstøpt i vår kultur, og vi bruker en kombinasjon av bransjestandardmetoder til å beskytte denne.

Hvor lagrer vi opplysningene dine?

Dine data er lagret på sikker måte i datasentre rundt hele verden – nøyaktig plassering avhenger av hvor du er når du bruker Skyscanner. Dine data vil kun behandles av leverandører som gir egnede kontraktmessige sikringer for informasjonen som de behandler. Noen ganger kan dine opplysninger bli lagret i land med andre nivåer av sikkerhet enn ditt eget, men vi sikrer alltid at standardene i disse oppfyller våre krav.

Hvordan brukes din informasjon til annonsering?

Du vil se ulike annonser når du bruker våre tjenester og kan også se annonser om Skyscanner når du befinner deg på andre plattformer. Disse annonsene kan komme fra oss eller fra tredjeparter og kan være personlig tilpasset for å gjøre dem mer relevante for deg. Informasjonen som brukes til å personlig tilpasse annonsene som du ser, kan inkludere detaljer på hva du har søkt etter på Skyscanner eller generell plasseringsinformasjon på by- eller flyplassnivå, men vil aldri inkludere ditt navn, kontaktopplysninger eller annen informasjon som ville gjøre det mulig å identifisere deg utenfor internett.
Hvis du ønsker å administrere hvordan din informasjon brukes til annonseringsformål, kan du finne ut mer nedenfor og i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Bruker vi informasjonskapsler eller andre lignende teknologier?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å hjelpe til med levering, optimalisering, personliggjøring og analysering av våre tjenester og til annonseringsformål.

Hva er dine valg og rettigheter?

Hvis du har en Skyscanner-konto, kan du få tilgang til, redigere, laste ned eller slette viktige personopplysninger som er forbundet med din profil, når som helst ved å gå til din profil. Herfra kan du også administrere dine abonnements- og markedsføringspreferanser.
Du har også rettigheter i forhold til de personopplysningene vi har om deg, noe vi forklarer mer detaljert nedenfor. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss via vårt hjelpesenter.

Hvem er vi og hvor kan du kontakte oss?

Skyscanner leveres av Skyscanner Limited, et selskap som er registrert i Storbritannia.
Skyscanner Limited er behandlingsansvarlig for all informasjon som innhentes fra deg via oss.
Vårt foretaksnummer er: 04217916
Vår registrerte kontoradresse er: Floor 6, The Avenue, 1 Bedford Avenue, London, United Kingdom, WC1B 3AU.