Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i London - Sammenlign hos Skyscanner

###Leie bil i London

Lei bil i London og utforsk de mange spennende severdighetene i og utenfor Storbritannias hovedstad med friheten det gir å ha en bil. Det er utallige bilutleiestasjoner i London. Du finner både de store leiebilfirmaene som Europcar, Hertz, Avis, National og Sixt, og lokale bilutleieselskaper som tilbyr alt fra privat bilutleie til spesialbiler og sjåførtjenester. London har utallige praktiske hentesteder for leiebilen. Når du kommer med fly til London er det kjapt og enkelt å hente bilen på flyplassen. Alle de største selskapene har leiebilskranker på de fleste London-flyplassene. Det er også leiebilkontorer ved jernbanestasjonene i London, som King’s Cross og St Pancras, Liverpool Street, Waterloo og Victoria Station. I tillegg finner du utallige bilutleiekontorer i sentrum, i nærheten av populære hotellområder og ved praktiske utfartsårer, siden mange som leier bil i London gjør det for å komme seg ut av byen og oppleve severdighetene der.

###Utforsk London

London er en av verdens mest spennende byer, og den er morsom å utforske både til fots og i bil. Det er ofte raskest å komme seg rundt i sentrale deler av London med undergrunnen, men med leiebil kan du dra til spennende bydeler litt utenfor turiststrømmen. Steder som Greenwich, Hampstead Heath, Kew Gardens og Richmond Park er fine å nå med bil. Hvis du bestiller hotell i London kan du kjøre i noen av de kjente sentrumsgatene og besøke Hyde Park, St. Paul’s Cathedral, Tate Modern og London Eye. Etter at du har svippet innom Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace og British Museum kan det være fint å reise utenfor byen med leiebilen etterpå.

###Fakta om bil i London

Selv om du henter leiebilen i London kan det være lurt å unngå å kjøre for mye i sentrum. London er en av de travleste og mest trafikkerte byene i verden, så la gjerne bilen stå mens du er i de mest sentrale strøkene av byen. Myndighetene i London har innført rushtidsavgift på kjøring mellom 07.00 og 18.00 mandag til fredag, og det lønner seg å unngå å kjøre i rushtrafikken, som kan vare fra halv åtte til halv ti om morgenen, og fra halv fem til halv syv om ettermiddagen.

Som ellers i Storbritannia er det venstrekjøring i London, så husk å kjøre på riktig side av veien. Bestill gjerne GPS med leiebilen så du kan få hjelp til å navigere. Med mange enveiskjørte veier og et ganske komplisert ringveisystem er det lett å kjøre seg vill i London, særlig om du ikke er vant til å kjøre på venstre side eller i store byer. Pass opp i rundkjøringer, og vær oppmerksom på at mange større rundkjøringer både har flere filer og ofte trafikklys i tillegg.

Det kan være både dyrt og vanskelig å finne parkeringsplass i London, og det lønner seg å undersøke parkeringshus og forhåndsbestille parkering dersom du vil sette fra deg bilen sentralt i London. Det er gratis å parkere langs veien mange steder etter klokken 18.30 mandag til lørdag.

(Informasjonen var korrekt og oppdatert i april 2015)

###Severdigheter i London-området

Leier du en bil når du kommer til London har du muligheten til å utforske store deler av sør-øst-England innen bare et par timers kjøring. Reiser du med barn er det kjempefint å sette seg i bilen og rette nesen mot havet. Litt over ti mil fra London ligger Folkestone i Kent der de har nydelige sandstrender, fish & chips, plaskebassenger og sandslottfestival. Da er du dessuten bare et kvarter unna Dover og de velkjente hvite klippene. For de eldre er universitetsbyene Oxford og Cambrige fantastiske reisemål bare halvannen times kjøretur utenfor London sentrum. Ta med deg leiebilen til de flotte kulturinstitusjonene, der flotte bygninger rommer vitenskap og kunnskap i utallige colleges, museer og sjarmerende puber. En kort kjøretur fra Heathrow eller en times tid fra London finner du Windsor der det kongelige Windsor-slottet ligger. Her kan barna leke i Legoland og se hester ved hesteløpsbanen Ascot. Kjører du videre en times tid fra Windsor når du den berømte Stonehenge som ligger ved Salisbury – verdt en avstikker i leiebilen fra London.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.