Kart

KLM flybilletter

Generell informasjon

KLM Royal Dutch Airlines ble grunnlagt 7. oktober 1919 for å fly innen Nederland og til de nederlandske koloniene. KLM er i dag det eldste flyselskapet som fortsatt flyr under det opprinnelige navnet. KLM har vært del av Air France/KLM-gruppen siden de to selskapene slo seg sammen i 2004. De første kontorene til selskapet var i den Haag, og KLM var også det første europeiske flyselskapet som tilbød et lojalitetsprogram.

Innsjekkingsinformasjon

For de fleste reiser kan du sjekke inn på nett på KLM.com fra 30 timer før avgang, og opptil 1 time før flyet letter. Husk å skrive ut ombordsstigningskortet, så er alt du trenger å gjøre å droppe eventuell innsjekket bagasje i bag-drop på flyplassen. De fleste flyplasser åpner bag-drop 2 timer før flyavgang.

Hvis du ikke har anledning til å sjekke inn på nett kan du fortsatt gjøre det på de selvbetjente innsjekkingsautomatene på flyplassen. Innsjekkingsskrankene på Schiphol er åpne fra klokken 05.00 om morgenen for alle fly som har avgangstidspunkt den dagen. Betjeningen hjelper deg gjerne å sjekke inn når du ankommer flyplassen.

På Schiphol kan du levere bagasjen din til en selvbetjent bagasjeautomat i avgangshall 2 dersom du allerede har sjekket inn, enten på nett eller på en selvbetjeningsautomat, og du ikke har sjekket inn annen bagasje allerede, ikke har mer enn 2 kolli, og har alle de gyldige reisedokumentene dine med deg.

Bagasjeinformasjon

Som med alle flyselskaper er det restriksjoner hos KLM på hvor mye bagasje du har lov å ta med deg, enten den skal sjekkes inn eller taes med som håndbagasje.

Du bør alltid sjekke med flyselskapet direkte før du reiser. For oppdatert informasjon om bagasjebegrensninger og kostnader, sjekk informasjonen på KLM sine nettsider.

Hva er inkludert, og hva er ikke

På nesten alle interkontinentale KLM-fly får du mer enn 900 timer interaktiv underholdning tilgjengelig på mange ulike språk. Dette inkluderer mer enn 80 filmer du kan velge mellom, TV-programmer, hundrevis av CDer, språkkurs, lydbøker og spill. Du kan til og med sende e-post og tekstmeldinger.

Bla gjennom det utmerkede Holland Herald, KLMs gratis magasin ombord, mens du nyter den førsteklasses flymaten. Enten du reiser på økonomiklasse eller på business class får du mat ombord, fra frokost til varm middag. Du kan også kjøpe en rekke tax free-varer ombord.

3 grunner til å fly med KLM

1)      Utmerket kundeservice og en nettside som er enkel å bruke

2)      Lekker flymat

3)      Mellomlandinger er ofte på Schiphol flyplass i Amsterdam – en flyplass med et utrolig utvalg ost!

 

KLM

4,5/5
Basert på 16868 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.