Kart

Billige flybilletter fra Bergen til Oslo

Flyvningsinformasjon Bergen til Oslo

Billigste returpris forrige måned

kr 785

Direkte flyselskaper

3

Flyvninger per uke

233

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 319 kilometer

0t 50min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 flyplasser

Fly fra Bergen til Oslo

Informasjonen var korrekt og oppdatert i juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Bergen til Oslo

Oslo er den viktigste destinasjonen fra Bergen Lufthavn Flesland. Tre flyselskaper dekker flyruten direkte: SAS, Norwegian og Widerøe. Du flyr fra Bergen til Oslo på under en time, og strekningen over fjellene byr på fantastisk utsikt i klart vær.

De fleste som flyr mellom Bergen og Oslo flyr en av de mange direkteflyene hver dag. Til sammen har SAS og Norwegian over 50 daglige avganger mellom de to destinasjonene, mens Widerøe har en håndfull flyreiser mellom Bergen og Oslo Torp Sandefjord.

Flyplassinformasjon

Fly til Oslo går fra innlandsområdet på Bergen Lufthavn Flesland. Etter innsjekk går du opp trappene til sikkerhetskontrollen. Her finner du både gatene med fly til Oslo og en rekke serveringssteder og butikker. Du finner blant annet Sjø med fersk mat fra havet, La Baguette som serverer baguetter, pizza fra Peppes og baren Millibar som har både kaffe og alkoholservering i tillegg til lett matservering. For barna er det populært å leke i lekeflyet på Flesland. For de som vil kjøpe med gaver eller nødvendige reiseartikler er det flere shoppingmuligheter i innlandsområdet på Bergen flyplass, før du setter deg på flyet mot Oslo. Arg Fashion har et godt utvalg klær til både dame og herre, mens Tanum byr på bøker, blader og spill. Narvesen har et godt utvalg av kioskvarer, lesestoff og reiseartikler både før og etter sikkerhetskontrollen.

Praktisk informasjon

Ved Bergen Lufthavn Flesland bør du møte opp en time før avgang når du reiser på innlandsreiser til Oslo. Dersom du bare har håndbagasje og du sjekker inn på forhånd kan du gå rett til sikkerhetskontrollen. I travle perioder kan det være lang kø på Flesland, så vær oppmerksom på dette, særlig om du reiser med små barn.

Du må ha med gyldig legitimasjon med bilde, og ombordstigningskort eller billett, enten som boardingkort, billett på mobil eller kredittkort, eller ved utskrift av elektronisk billett. På Flesland finner du både innsjekkingsautomater og selvbetjent bag drop så du skal komme deg raskt og effektivt til gaten.

Greit å vite om Oslo

Selv om Oslo er litt dyrere enn Bergen kan du stort sett vente deg samme prisnivå. Transport inn til sentrum fra flyplassen er tilgjengelig hele døgnet. Fra Oslo Gardermoen kan du ta Flytoget eller lokaltog med NSB, Flybussen eller lokale bussruter. Det går også taxi, men husk at det er et stykke inn til Oslo sentrum. Fra Oslo Torp Sandefjord er buss gjerne det greieste alternativet inn til Oslo. Været i Oslo er generelt litt varmere enn i Bergen, både fordi hovedstaden ligger på sørligere breddegrader, og fordi tett bebyggelse av høye bygninger holder på varmen i et eget mikroklima.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.