Kart

Billige flybilletter fra Oslo til Paris

Flyvningsinformasjon Oslo til Paris

Billigste returpris forrige måned

kr 597

Direkte flyselskap

7

Flyvninger per uke

37

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 1288 kilometer

2t 10min

Mest populære flyselskap forrige måned

Air France

Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais

3 flyplasser

Fly fra Oslo til Paris

Informasjonen var korrekt og oppdatert i juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Oslo til Paris

Fra Oslo går det fly både til Paris Charles de Gaulle og til Paris Orly. De fire flyselskapene som flyr direkte mellom Oslo og Paris er Norwegian, SAS, Air France og Ryanair. Norwegian, SAS og Air France flyr mellom Gardermoen og Paris Charles de Gaulle eller Paris Orly, mens Ryanair flyr direkte fra Oslo Lufthavn Rygge til Paris Beauvais.

Det går direkteavganger til Paris hver dag. Både SAS og Air France har tre avganger hver i løpet av dagen, alle dager i uken, mens Norwegian flyr en gang om dagen mellom Oslo og Paris Orly. Ryanair har daglige avganger fra Oslo Rygge til Paris Beauvais.

Flyplassinformasjon

Flyene til Paris går fra utlandsområdet på Gardermoen. Her er det rikelig med shoppingmuligheter, fra taxfree og klesforretninger til elektronikk, klokker, norske delikatesser og skandinaviske suvenirer. Når du har gått gjennom sikkerhetskontrollen og tar til høyre gjennom dutyfree-butikken finner du også en rekke restauranter og spisesteder for enhver smak. Fra pizza, sushi, sjømat og burgere til lette retter, salater og smørbrød: På Gardermoen finner du alt. Du kan også ta et glass vin, en kald pils eller en kaffe må mange serveringssteder i terminalbygget.

Gardermoen er en barnevennlig flyplass med gratis utlån av barnevogner, mange stellerom, eget ammehjørne og store lekeområder for de minste. Spisestedene har egne barnemenyer og de kan også varme opp tåteflasker og medbragt barnemat.

Sandefjord Torp og Rygge har også hyggelige spisesteder som serverer alt fra smørbrød og bakervarer til varm mat og forfriskende drikke. Du finner taxfree, kiosker og bokhandel hvis du vil kjøpe med deg noe til reisen. I tillegg finner du gratis trådløs internett på alle Oslo-flyplassene.

Praktisk informasjon

Det er best å være på flyplassen minst halvannen til to timer før flyavgang når du reiser til Paris. Du kan sjekke inn på forhånd, på mobil eller på internett, og hvis du bare reiser med håndbagasje er det mulig å gå rett til sikkerhetskontrollen når du har sjekket inn før du kommer til flyplassen. På Gardermoen og Torp er det automater for innsjekk, mens du på Oslo Rygge må sjekke inn i skranken.

Selv om Frankrike og Norge begge er en del av Schengen-samarbeidet må du likevel ha med pass når du reiser til Paris. Norske statsborgere trenger ikke visa for innreise til Frankrike.

Greit å vite om Paris

Paris kan være en dyr fornøyelse, og med en relativt svak krone er de verdt å bruke litt tid på å finne gode tilbud på overnatting. Hotell i Paris er ofte er den største utgiften på reisen. Det koster også litt å spise ute, men du kan finne rimelige spisesteder over hele byen, og god fransk vin får du til en mye billigere penge enn i Norge. Den franske hovedstaden er en av verdens motemekkaer, og du kan finne fantastiske shoppingmuligheter, hvis du tar deg råd til det. Paris har et behagelig klima, med milde og tørre dager. Midt på sommeren kan det bli nærmere 40°C, og med gjennomsnittstemperaturer på 25°C er det best å være forberedt. Vintrene er kjølige, ned til 4-5°C. Det er lite nedbør i Paris hele året.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.