Kart

GOL Linhas Aéreas flybilletter

Gol er et brasiliansk lavprisselskap som ble grunnlagt i 2000 og som dekker store deler av Sør- og Latin-Amerika og Karibbien. Flyselskapet, med det fulle navnet Gol Linhas Aéreas Inteligentes S.A, flyr til over 80 destinasjoner i 12 land, både innenlands i Brasil og til flere internasjonale destinasjoner. Gol eier også flyselskapet ’nye’ Varig, som flyr enkelte mellom- og langdistansefly for selskapet.

Hovedbasene til Gol er i São Paolo, Rio de Janeiro og Porto Alegre, og derfra flyr de til destinasjoner som New York og Chicago, Barbados, Aruba og Caracas, i tillegg til et stort antall flyplasser innad i Brasil. Flyselskapet Gol har over 18 000 ansatte og 115 fly.

Fordelsprogrammet Smiles opereres av Gol og Varig, og du kan tjene poenger på reiser med samarbeidspartnere over hele verden, inkludert flyselskapene Iberia, Delta, Qatar Airways, KLM og Air France. 

Hvorfor fly med Air GOL?

Bagasjeinformasjon

På flyreiser med Gol kan du ha med deg håndbagasje på opptil 5 kilo for de fleste reiser, både innenlands og til destinasjoner i Latin-Amerika og Karibbien. I tillegg kan passasjerer ta med seg lesestoff, yttertøy og en liten veske med personlige eiendeler. Flybilletten din hos Gol inkluderer 23 kilo innsjekket bagasje for alle passasjerer. Dette kan fordeles på flere mindre kofferter, og alle kolli kan ha maksimal ytre dimensjoner på 157 cm for høyde + lengde + bredde. Sportsutstyr kan regnes som innsjekket bagasje. For bagasje som veier mer enn 23 kilo kommer det gebyr for overvekt i tillegg, unntatt for Comfort-passasjerer. Ingen bagasje kan veie mer enn 32 kilo. På reiser mellom Brasil og Nord-Amerika er inkludert bagasje 2 kolli på opptil 32 kg stykk.

Slik sjekker du inn

Hos Gol kan du sjekke inn på flyet mellom 24 timer og halvannen time før avgang. Hvis du reiser på internasjonale reiser må du ankomme flyplassen senest to timer før avgang, og sjekke inn i skranken. På innenlandsreiser kan alle passasjerer sjekke inn på nett, på mobil, i skranke eller på innsjekkingsautomat. Dersom du sjekker inn på nett kan du skrive ut ombordstigningskortet ditt hjemme eller på selvbetjeningsautomaten på flyplassen. Du kan levere bagasje til Gols bagasjeskranke, eller gå rett til sikkerhetskontrollen om du reiser med kun håndbagasje. Du kan også sjekke inn på mobil, enten på Gols nettsider eller på iPhone-appen du kan laste ned gratis.

Avgifter og rabatter

Gol har fire ulike billettklasser, med forskjellige avgifter og tjenester inkludert. For eksempel er endring og avbestilling av billett gratis dersom du reiser på Comfort- eller Flexible-billetter. Dersom du ikke dukker opp (no-show) koster det $100 USD for Gols Plan Ahead- og Promotional-billetter. Barn under 2 år reiser gratis på fanget til en voksen, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem. Barn som reiser alene med Gol får en egen snack-pakke gratis om bord på flyet. Barnerabatt er 40% på alle billettyper unntatt Promotional, der det ikke er egne barnepriser.

Sitteplassinformasjon

Flyselskapet Gol lar deg velge sete selv når du sjekker inn. Setet er 78 cm langt, og 43 cm mellom armlenene. Det er mer plass mellom setene om du bestiller billettypen Comfort.

Forfriskninger ombord

Gol tilbyr sine passasjerer et utvalg mat og drikke til salgs om bord på flyet. Smørbrød, snacks, kaffe, te, alkohol og mineralvann er blant det som står på menyen.

Punktlighet

Gol ansees å være blant de mest punktlige flyselskapene i Brasil, og de er også velrenommert for punktlighet på internasjonale flyvninger.
Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i mai 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

GOL Linhas Aéreas

3,5/5
Basert på 12052 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.