Kart

Wizz Air flybilletter

Wizz Air ble startet i 2003, og fungerer i dag som en av de viktigste flyselskapene i Øst-Europa. Det ungarske lavprisselskapet har hovedkontor i Budapest, og driver filialer av flyselskapet i Ungarn og Ukraina. Wizz Air bruker stort sett mindre flyplasser for å holde kostnadene og billettprisene nede, så du får billige flybilletter til populære byer som Budapest, Warszawa, Gdansk, Vilnius, Praha og Beograd.

Wizz Air flyr til over 30 land i Europa og Midt-Østen på over 300 reiseruter. Det er spesielt populært å fly til Polen og til Budapest med Wizz Air, som også tilbyr reiser til Skopje og Kiev. Wizz Air flyr fra Bergen, Oslo Torp, Stavanger, Haugesund, Ålesund og Trondheim.  

Hvorfor fly med Wizz Air?

Forfriskninger ombord

Når du reiser med Wizz Air har du alltid muligheten til å kjøpe et utvalg snacks og drikke om bord. Smørbrød, baguetter, snackbokser og drikkevarer kan betales kontant eller med utvalgte kredittkort. Du kan få kjøpt både alkoholholdig drikke som vin, øl og sprit, eller varm kaffe, te, mineralvann og brus om du foretrekker det.

Bagasjeinformasjon

Alle passasjerer får ha med seg ett stykk håndbagasje og opptil 6 kolli innsjekket bagasje, i tillegg til jakke og lesestoff. Dersom håndbagasjen er under 42 cm x 32 cm x 25 cm og passer under setet foran deg kan du ta den med deg gratis. Hvis bagasjen er større, men passer inn i bagasjehyllene, må du betale en avgift avhengig av når og hvor lenge du flyr. Wizz Air har en bagasjekalkulator på nettsidene sine du kan bruke for å finne ut hvor mye bagasjen vil koste på din reise. Den innsjekkede bagasjen kan være maksimalt 32 kilo hver, og du kan ha 6 kolli – de tre første kan du betale for på nett, men om du har flere kofferter må du betale for dem på flyplassen, og det koster ekstra. Hvis du reiser med Wizz Air Ukraina er den første innsjekkede kofferten gratis.

Slik sjekker du inn

Wizz Air lar deg sjekke inn på nett mellom 14 dager og 3 timer før avgang, men online innsjekk er ikke tilgjengelig ved alle flyplasser. Husk å skrive ut ombordstigningskortet og ta det med deg sammen med pass og reisedokumenter. Det er gratis å sjekke inn på nett, mens du må betale en avgift om du sjekker inn i skranken på flyplassen. Det koster 10 euro om du bestiller innsjekk samtidig som du bestiller billetten din, eller 20 euro om du betaler direkte på flyplassen. Dersom det ikke er mulig å sjekke inn på nett ved flyplassen du reiser fra, er det gratis å sjekke inn i skranken.

Sitteplassinformasjon

Wizz Air tilbyr muligheten til å betale for reservert seteplass i de to første seteradene, eller du kan betale ekstra for prioritert ombordstigning så du er blant de første til å gå om bord på flyet. Det er også mulig å betale for seter med ekstra beinplass.

Avgifter og rabatter

Wizz Air aksepterer alle de vanlige betalingsformene for billettbestilling, og har et standard administrasjonsgebyr på 7 euro for alle bestillinger. Dersom du melder deg inn i selskapets Discount Club kan du få €10 rabatt på alle billetter du kjøper, i tillegg til rabatter for familie og venner når dere reiser sammen.

Punktlighet

Wizz Air er hverken de beste eller de verste flyselskapene når det gjelder punktlighet, og fly som lander innen 15 minutter av annonsert tid ligger på rundt 83%.
Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i februar 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

Wizz Air

4,0/5
Basert på 133 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.