Kart

TAP Air Portugal flybilletter

TAP er Portugals nasjonale flyselskap, med base på flyplassen i Lisboa. Flyselskapet er 100% statseid og TAP har flydd millioner av portugisiske og internasjonale flypassasjerer til destinasjoner i Europa, Afrika og resten av verden siden starten i 1945. TAP Portugal er rangert som en av de tryggeste flyselskapene i verden. De har nesten to tusen flyreiser i uken, fordelt på 78 destinasjoner i 34 land over hele verden.

TAP har blitt kåret til verdens ledende flyselskap til Sør-Amerika tre år på rad, og har også blitt utpekt til det ledende flyselskapet for reiser til Afrika, i tillegg til utmerkelser som beste flyselskap i Europa. Flyselskapet er medlem i Star Alliance, og TAP har sitt eget lojalitetsprogram, kalt Victoria.  

Hvorfor fly med TAP?

Forfriskninger ombord

Reiser du innenriks med TAP får du enten et enkelt måltid med gratis drikke, eller snacks med drikke til. For lengre reiser får du varme måltider i tillegg til sandwich eller snacks, avhengig av destinasjon og reisetid. TAP fokuserer på portugisisk mat og drikke, og har en utsøkt vinliste valgt av et panel med eksperter. Du får også muligheten til å lese lokale aviser, og de fleste flyene har underholdningstilbud på egen eller takmontert skjerm.

Bagasjeinformasjon

Alle reisende med TAP Portugal kan ha med seg et kolli håndbagasje på opptil 8 kilo, og dersom du reiser på businessklasse kan du ha to. Håndbagasjen kan ikke være større enn 55 cm x 40 cm x 20 cm, og får ikke overstige maksimal lengde på 115 cm. Passasjerer hos TAP får med seg et antall gratis kolli bagasje, avhengig av billettype, strekning og lojalitetsprogram. Standard er et stykk innsjekket bagasje på opptil 23 kg, med maksimal dimensjon på 158 cm, men du kan sjekke hvor mye bagasje du kan ta med ved hjelp av TAPs bagasjekalkulator på nettsidene deres.

Slik sjekker du inn

TAP har innsjekkingsmuligheter på nett, på mobil og i skranke, og de tilbyr også spesialservice for passasjerer som reiser fra Lisboa, der du kan sjekke inn hjemme og få bagasjen hentet. Du kan sjekke inn online på fly med TAP mellom 48 timer og 90 minutter før avgang, eller 23 timer før avgang dersom flyet blir operert av et partnerselskap. Innsjekking på nett er ikke tilgjengelig for enkelte billettyper, som studentbilletter og flybilletter med rabatt for fastboende.

Sitteplassinformasjon

Hos TAP Portugal velger du sete når du kommer om bord, og flyene har seteavstand mellom 76 og 86 cm, og de er mellom 43,6 og 45,7 cm brede. Dersom du reiser på businessklasse eller har flybillett i en av disse billettklassene: tap|basic, tap|classic eller tap|plus, kan du velge ditt eget sete ved å kontakte kundesentrene til TAP. Reiser du på interkontinentale fly blir du tilbudt teppe, pute og øretelefoner på reisen.

Avgifter og rabatter

TAP tilbyr studentrabatt på enkelte billetter, og det finnes også ungdomsbilletter og seniorrabatt. Du kan ikke endre billetten din på TAPs nettsider, da må du kontakte kundeservice. Alle billettypene til TAP har forskjellige regler og vilkår, og hvilke avgifter du må betale ved for eksempel endring, kansellering eller bagasjeovervekt kommer an på hvilken billett du har. Sjekk flyselskapets nettsider og billettinformasjon for videre opplysninger.

Punktlighet

TAP rangerer ikke høyest på listene over de mest punktlige flyselskapene, og har et stort forbedringspotensiale med under 70% av flyene som ankommer innen 15 minutter av annonsert landingstidspunkt. Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i februar 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

TAP Air Portugal

4,5/5
Basert på 9553 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.