Kart

Billige flybilletter fra Trondheim til Stockholm

Flyvningsinformasjon Trondheim til Stockholm

Billigste returpris forrige måned

kr 952

Direkte flyselskaper

3

Flyvninger per uke

13

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 570 kilometer

1t 15min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås

4 flyplasser

Vanlige spørsmål

Det finnes 4 flyplasser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm-Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Vasterås.
Den beste prisen som finnes på Skyscanner for en flyvning fra Trondheim til Stockholm er kr 952. Dette ble funnet gjennom aggregering på tvers av ulike transportører og er den billigste prisen i hele måneden.
1t 15min er gjennomsnittlig flyvningstid fra Trondheim til Stockholm.
Det finnes 3 flyselskaper som flyr direkte fra Trondheim til Stockholm.
Det finnes 13 flyvninger per uke som flyr fra Trondheim til Stockholm, fra og med august.

Fly fra Trondheim til Stockholm

Denne informasjonen er korrekt per august 2015

Flyselskaper som flyr fra Trondheim til Stockholm

Norwegian, SAS og KLM flyr fra Værnes Lufthavn i Trondheim til Arlanda Lufthavn i Stockholm. Det er kun SAS som flyr direkte. Alle tre flyselskapene har mer enn én avgang gang per dag.

Informasjon om flyterminalene

Værnes flyplass har to terminaler, terminal A og terminal B. Avgangshallen for Utland ligger i terminal A. Her finnes det flere informasjonstavler som viser hvilken gate flyet ditt går fra.

På utland ligger det en restaurant, en bar og Duty Free.

Praktisk informasjon

Du bør være på flyplassen minst 1,5 time før planlagt avgang når du skal fly utenlands.

De forskjellige flyselskapene opererer med ulike mål for hvor stor håndbagasjen din kan være, og store flyselskaper som flyr langdistanseturer har ofte et større slingringsmonn. Sjekke med flyselskapet du skal fly med, for å være på den sikre siden.

Værnes flyplass har selvbetjente innsjekkingskiosker, disse ligger i innsjekkingsområdet til ditt flyselskap. Her finner du også selvbetjente bagdrop. Mange flyselskaper tilbyr dessuten innsjekking på nett og mobil. Det er enkelt og effektivt, og du unngår lange køer og sparer tid. Skal du håndtere innsjekking av bagasje selv, kan ikke kofferten veie mer enn 20 kg.

Når du er vel framme på Arlanda, så er Arlanda Express den raskeste og enkleste måten å komme seg inn til Stockholm sentrum. Det tar 20 minutter. Det går også pendle-tog og langdistansetog mellom flyplassen og byen. Buss er et vel så bra alternativ; Air Shuttle går hvert 20. minutt og flybussen går hvert 10. minutt. Taxisentralen holder til utenfor ankomsthallen, ved Terminal 5.

Hva venter deg i Stockholm

Sveriges hovedstad består av 14 øyer, forbundet med hele 57 bruer. Likevel er byen liten og kompakt og lett å bevege seg rundt i. Hver by-del har sin egen personlighet, men uansett hvor du befinner deg I den motebevisste hovedstaden, står suverene shoppingmuligheter, enestående museer, deilig mat, trendsettende design og vakre parker på menyen.

Prisnivået i Stockholm ligger nært prisnivået i Oslo, så det er kanskje ikke førstevalget hvis du har et stramt budsjett å forhold deg til.

Sverige har fire sesonger som oss, så hvordan du pakker kofferten bør henge sammen med når tid på året du reiser.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.