Bilutleie i Barcelona - Sammenlign hos Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Leie bil i Barcelona

Travle gater, skilt på spansk og turister overalt: ja, det kan være utfordrende å kjøre i Barcelona, men dersom du ønsker å reise ut av byen til flere av områdets spennende severdigheter er det veldig praktisk å ha bil. Det er utallige bilutleiemuligheter i Barcelona, fra de største internasjonale leiebilfirmaene til små, lokale bilspesialister. Kjente merker som Hertz, Europcar, Enterprise og Sixt har utleieskranker både på Barcelona flyplass, ved togstasjonene Estación de Francia og Estació Barcelona-Sants og i mange sentrale gater i byen, inkludert i gåavstand fra den populære La Rambla. Lei en smart og praktisk kompaktbil hvis du skal kjøre i byen eller til og fra stranden i Barcelona, eller bestill en romslig familiebil hvis dere planlegger en kjøretur langs kysten eller vil opp i fjellområdene nord for Barcelona.

###Utforsk Barcelona

Barcelona er kjent som en livlig og kulturell storby med kunst, kultur og arkitektur i verdensklasse. Byen tiltrekker seg turister fra hele verden som kommer for å se Gaudis mesterverk som Sagrada Familia, Parc Güell med Casa Museo Gaudi, og det uvanlige Casa Batlló. Det er ganske enkelt å navigere i Barcelona med leiebil, særlig etter at veier og trafikksystemene fikk en oppgradering i forbindelse med OL i 1992. En av de viktigste innfartsårene til Barcelona er Ronda Litoral som går langs kysten og forbi noen av Barcelonas flotteste strender og forbi dyrehagen Parc Zoològic de Barcelona. Her passerer du også noen av Barcelonas olympiske sportsanlegg, inkludert den olympiske havnen. På Ronda Litoral kan du ta av til den sentrale Avenue Diagonal som skjærer gjennom sentrum og passerer noen av de flotte severdighetene i Barcelonas bydeler. Smak på tapas i gamlebyen Ciutat Vella, nyt utsikten fra Montjuïc og gå ikke glipp av fotballgleden som utspiller seg på Camp Nou.

###Fakta om bil i Barcelona

Etter at sommer-OL i 1992 førte med seg en kraftig opprustning av veisystemet i Barcelona har det blitt både enklere og bedre å kjøre i byen. Det kan være utfordrende å kjøre på spanske veier, og selv om Barcelona-sjåfører har rykte på seg for å være mer tålmodige enn i andre deler av Spania er det lurt å være ekstra oppmerksom, følge med på skilting og lære litt om trafikkregler i Barcelona før du bestiller leiebil. Vær oppmerksom på mange mopeder på veiene når du kjører, og pass på syklister og fotgjengere, særlig rundt La Rambla og andre populære turistområder. I helgene er det lett at det blir trafikkork på de viktigste utfartsårene, så unngå å kjøre fra Barcelona sentrum lørdag morgen/formiddag og søndag kveld. På hverdager er det rushtid mellom 8.00 og 9.30, og fra 18.30 til 20.30. I tillegg er det travelt i perioder rundt siestaen midt på dagen. På motorveiene rundt Barcelona må du betale bompenger.

Det er flere parkeringshus i Barcelona der du kan sette fra deg leiebilen, og det er også mulig å parkere på gaten mot en parkeringsavgift. Det koster fra €3 per time å parkere, og du kan få rabatt om du parkerer over lengre tid. Noen hotell i Barcelona tilbyr gratis eller rimelig parkering, mens mange kjøpesentre i Barcelona har egne parkeringshus med relativt rimelig parkering. Vær oppmerksom på at biltyverier kan forekomme og det er særlig biler med utenlandsk registrering eller leiebiler med mye bagasje som blir utsatt.

(Informasjonen var korrekt og oppdatert i april 2015)

###Severdigheter i Barcelona-området

Bestiller du leiebil i Barcelona har du utallige flotte utflukter å glede deg til. Bare en kort kjøretur fra sentrum byr på flotte naturopplevelser ved kysten og i fjellet, og Barcelona-området er berømt for sin fantastiske mat, så du kan gjerne oppsøke regionale spesialiteter. Kjører du halvannen time nordover fra Barcelona når du Girona, en vakker og sjarmerende universitetsby med spennende museer, flotte bygninger og en lang intellektuell historie. Dette er en perfekt utflukt for kulturinteresserte, og et besøk til Girona kan gjerne kombineres med en rask svipptur til Figueres en liten halvtime unna, der Salvador Dali ble født. For barnefamilier og strandløver er det bare å pakke badedrakter i bilen og kjøre til badebyen Sitges en times tid sør for Barcelona. Den lille fiskerlandsbyen er populær for sine vakre strender med palmetrær og solstoler, mens fiskerestaurantene i området er utmerket. Montserrat er en annen av Barcelonas mest populære dagsutflukter. Denne fjellandsbyen ligger 60 kilometer nord for byen og imponerer med vakker natur, flotte fjell, storslagne religiøse bygninger og lekker lokalprodusert mat, som ost og honning du kan nyte i bilen på veien tilbake.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.