Sammenlign og spar på hoteller i Roma

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Roma

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Roma-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Roma. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Roma | Sammenlign priser på billige hotell i Roma

Den evige by, Roma, ligger på syv høyder ved elven Tiber. Å gå gatelangs i Roma er en fryd for sansene, og rundt hvert hjørne finner du nye kulturminner som kan ta pusten fra deg. Colosseum! Peterskirken! Spansketrappen! Pantheon, Trevifontenen, og det Sixtinske kapell – vi kunne fortsatt i evigheter. Mange steder er gratis, mens museer og lignende tar inngangspenger. Med sin lange historie og viktige posisjon som hovedstad i det antikke Romerriket, har Roma et overveldende antall historiske monumenter og bygninger. Det er faktisk så mange arkeologisk viktige gjenstander at Romas forsøk på å bygge en undergrunnsbane stadig blir stoppet av nye historiske funn. Vatikanet ligger midt i byen, og vi kan anbefale minst en dag på å utforske det Sixtinske kapellet,

Roma er også en av verdens shoppingmekkaer, og her finner du butikker med alle de kjente italienske designerne, såvel som internasjonale merker. En annen ting Roma er særlig kjent for er mat og drikke, og selv på de minste fortausrestaurantene kan du spise førsteklasses italiensk mat, med god vin til.

Å finne hotell i Roma er ikke vanskelig, og du kan velge mellom alt fra sjarmerende, små pensjonater til store, flotte luksushoteller, fem-stjerners-hotell og luksuriøse boutique-hoteller. Sør for togstasjonen ligger mange store hoteller som er populær for gruppereiser, mens nordsiden har flere små hotell for enkeltpersoner. Roma har noen store konferansehoteller og mange forretningsreisende bor på de større kjedene som har møtefasiliteter og praktiske hotellrom i mellomklassen. Kommer du med fly til Roma er hotellene på flyplassene greie. Hvis du vil ha billig overnatting finnes det gode, rimelige ungdomsherberger og pensjonater. Hotellpriser kan variere med sesongen, og høysesongen for overnatting er om våren og tidlig høst. Det finnes også alternativer som å leie leiligheter eller villa. På nett kan du få gode hotelltilbud, og det kan være lurt å sjekke anmeldelser og hotellvurderinger før du bestiller. Vær oppmerksom på at en overnattingsavgift på €2-3 per natt må betales for all overnatting i Roma. Dette går til vedlikehold av byens mange historiske monumenter.

Visste du at…?

* Ryktet forteller at grunnen til at Bergen sies å ligge mellom syv fjell er etter inspirason fra Romas syv høyder.

* De mange uttrykkene om Roma er et uttrykk for byens viktige historiske rolle. ‘Alle veier fører til Rom’, ‘Rom ble ikke bygget på en dag’, og ‘¨å tale Roma midt imot’ er bare noen av eksemplene.

* Roma har over 900 kirker!