Retningslinjer for informasjonskapsler

Vårt informasjonskapselløfte

Vi vil alltid kun bruke informasjonskapsler og andre lignende teknologier for formålene som er fremsatt i disse retningslinjene og vil aldri bruke dem til å blåse opp eller endre prisene du ser når du søker på Skyscanner eller for å manipulere etterspørselen.

Om disse retningslinjene

Sammen med våre vilkår for bruk og retningslinjer for personvern, gir disse retningslinjene deg informasjon om informasjonskapslene og andre lignende teknologier som brukes av alle våre nettsider, mobilapper og andre tjenester. Vi vil gjennomgå disse retningslinjene fra tid til annen for å se til at de er oppdaterte. Hvis vi foretar endringer, vil vi publisere siste versjon her. Når vi foretar betydelige endringer vil vi gi deg beskjed om det neste gang du åpner våre tjenester, eller via annen kommunikasjon.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologier?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier når du bruker våre tjenester. Disse er kontrollert enten av oss eller av tredjeparter, som handler på våre vegne eller uavhengig.
Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier når de er avgjørende for å levere tjenestene våre, for å forbedre din opplevelse gjennom analyse og optimalisering og for å levere personlig tilpassede annonser. Du kan finne ut mer om hvordan du håndterer informasjonskapsler og lignende teknologier nedenfor.
 

Hvordan kan jeg trekke tilbake mitt samtykke til bruken av informasjonskapsler og lignende teknologier?

Når du først får tilgang til våre tjenester på din enhet, ber vi om at du bekrefter at det er greit for deg at vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier i tråd med disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar bruken av disse teknologiene, eller hvis du forandrer mening på et senere tidspunkt, kan du trekke tilbake samtykket ditt ved bruk av de metodene som er fremsatt i disse retningslinjene, eller du kan slutte å bruke våre tjenester.

Mer informasjon

Hvis du har noen spørsmål vedrørende disse retningslinjene eller ønsker mer informasjon om informasjonskapslene som brukes på våre nettsider, kontakte os.