Sammenlign og spar på hoteller i Paris

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Paris

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Paris-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Paris. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Paris | Sammenlign priser på billige hotell i Paris

Oh, la, la! Paris topper stadig listene over de mest romantiske, de mest populære og de vakreste reisemålene i Europa. Paris har nesten 12 millioner innbyggere og en lang historie som en av Europas og verdens viktigste byer. Arkitekturen er overdådig og vakker, og Paris er fortsatt en av verdens ledende byer for mote, kunst og matkultur. Den er også verdens mest populære turistdestinasjon, som tiltrekker seg over 45 millioner turister i året.

I ‘la Ville Lumiere’ (lysets by) kan du vandre langs Seinen, i fotsporene til utallige forfattere, tenkere og kunstnere. Du kan la kredittkortet gå varmt i de mange eksklusive designerbutikkene ved Seinens venstre bredd, eller sette deg med et godt glass rødvin på høyrebreddens kafeer og barer.

Louvre er et av verdens aller beste museer, og Mona Lisa er bare et av mesterverkene du kan se her – det er verdt å fly til Paris bare for å se henne. Et annet mesterverk er Versailles, som ligger litt utenfor Paris, og som er et prakteksempel på arkitektur og hageplanlegging.

Hvis du allerede har vært innom verdenskjente Eiffeltårnet, stemningsfulle Notre Dame, sjarmerende Montmartre og imponerende Champs-Élysées kan du utforske mer av hva Paris har å by på.Ta en titt innom Shakespeare & Co, bokhandelen ved Seinen der håpefulle forfattere kan overnatte for en billig penge. Eller utforsk Latinerkvarteret og Sorbonne, etter en spasertur i flotte Jardin du Luxembourg. Kirkegården Père-Lachaise er helt unik, og her kan du besøke gravene til blant andre Jim Morrison og Oscar Wilde.

Overnatting i Paris kommer i alle prisklasser. Mange flotte, dyre hoteller ligger i området rundt Eiffeltårnet og Champs-Élysées. I området rundt Montmartre ligger mange mindre hoteller og pensjonater, mens du finner billige ungdomsherberger og vandrerhjem rundt Latinerkvarteret hvis du vil ha rimelig overnatting. Paris-hotellene varierer fra små, billige gjestehus med delt bad og sjarmerende husverter, til de største luksus-hotellene og fem-stjerners-hotellene med upåklagelig service, førsteklasses fasiliteter og fantastisk utsikt over byen. De fleste hotell i Paris opererer med høy- og lavsesong, med høyere priser i vår- og sommermånedene.

Visste du at…?

* Du kan besøke de underjordiske Katakombene i 14nde arrondissement, som ble brukt til å oppbevare skjeletter fra de overfylte Paris-kirkegårdene.

* Alle de nasjonale museene i Paris er gratis den første søndagen hver måned. Unngå lange køer ved å komme tidlig.

* Den franske nasjonaldagen, 14. juli feires med tog og fyrverkeri, og markerer stormingen av Bastillen under den franske revolusjonen.