Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Sammenlign bilutleiepriser ved Paris Charles-de-Gaulle flyplass med Skyscanner

###Bilutleie ved Paris Charles de Gaulle flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i juni 2015

Fra den store flyplassen Paris Charles de Gaulle kan du leie bil for alle slags franske eventyr. Enten du vil på storbyferie til vakre Paris, få med deg fornøyelsene i Disneyland eller Asterix-parken, eller du vil oppleve La Belle Epoque i Chantilly eller Versailles har du frihet og fleksibilitet til å gjøre det du vil med leiebil fra flyplassen Paris Charles de Gaulle. Du finner de beste bilutleietilbudene hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Paris Charles de Gaulle flyplass På den store Charles de Gaulle-flyplassen er det hele 14 leiebilfirmaer tilgjengelig. Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz, Sixt, Interrent, Alamo, Advantage, Dollar, National, Thrifty og TT Car Transit tilbyr biler i alle størrelser og prisklasser. De fleste selskapene finner du både i Terminal 1, og ved Terminal 2ACD, Terminal 2E og Terminal 2F, men enkelte er bare i Terminal 1 eller Terminal 2. Følg skiltene og les gjerne informasjon fra bilutleiefirmaet på forhånd. Det er egne parkeringshus og parkeringsområder for leiebilene fra de ulike firmaene. Enten ligger de i gåavstand, eller tilbys shuttle-busser til de ulike områdene på flyplassen. ###Bilkjøring ved Paris Charles de Gaulle flyplass Paris Charles de Gaulle flyplass ligger godt knyttet til alle de store motorveiene i Paris-området, men det kan være litt komplisert å finne veien. Ved hovedinngangen for inn- og utkjøring til flyplassen er det en rekke rundkjøringer og enveiskjørte systemer. En oppdatert og god GPS kan guide deg gjennom, ellers er det smart å følge ekstra godt med på skilter og veiinstrukser. Like utenfor flyplassen ligger E15/E19 og A1, som tar deg til Boulevard Peripherique rundt Paris. Denne ringveien knytter sammen alle de viktigste motorveiene i regionen, som N2, N3, A5 og A6. De fleste motorveier har bomavgifter, det heter péage og er merket med informasjonsskilt. Du tar en billett når du kjører inn på motorveien, og når du forlater motorveien viser du billetten og betaler etter hvor langt du har kjørt. ###Bensinstasjoner nær Paris Charles de Gaulle flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Det er opptil flere bensinstasjoner i nærheten av og inne på selve flyplassområdet ved flyplassen Paris Charles de Gaulle. Det enkleste er å fylle bensin når du kjører inn hovedveien til flyplassen, og her er det flere Total-stasjoner på høyre side etter at du har tatt av fra motorveien. Du finner også mange andre bensinstasjoner i området, blant annet Esso, BP og bensinstasjoner på større kjøpesentre som Carrefour. ###Kjør til destinasjoner nær Paris Charles de Gaulle flyplass Fra Paris Charles de Gaulle er det ikke langt til de store opplevelsene. Her er en liten guide til noen av de beste stedene å kjøre til fra Paris-flyplassen Charles de Gaulle. ###Disneyland Paris Alle barns Disneydrømmer kan gå i oppfyllelse i Disneyland Paris, der slott og prinsesser, Mikke og Donald og utallige berg-og-dalbaner bidrar til å underholde hele familien – for en ikke helt rimelig penge.

Fra Paris Charles de Gaulle flyplass kan du kjøre til Disneyland på flere ulike måter. Det tar omtrent 30-45 minutter avhengig av veivalg og trafikk. Følg for eksempel D212 og N3, eller ta A104 og E50. Det kan være mye trafikk i rushtiden, så vær forberedt på litt tid i leiebilen og ta gjerne med noe hyggelig for å distrahere de minste. Når du kommer frem til Disneyland er det store parkeringsområder ved inngangen til parken. Hvis du har bestilt hotell i Disneyland Paris eller du har helårsbillett til parken er det gratis, ellers koster det €15 å parkere leiebilen. ###Chantilly Nesten like storslagent som Versailles utenfor Paris er det flotte slottet Chantilly som ligger i den regionale naturparken i Oise. Storslåtte omgivelser og berømte hesteløp gjør Chantilly til et populært reisemål for turister i Paris-regionen.

Det tar bare en halvtime å kjøre fra Paris Charles de Gaulle flyplass til Chantilly nord for Paris. Kjøreturen går gjennom de vakre parkområdene i Oise, med skoger, innsjøer og grønne marker. Følg A1 nordover og ta av til D16 og D924A, eller unngå bompenger ved å følge N104 og D316. I Chantilly kan du parkere ved slottet eller ved Musée Vivant du Cheval. Det koster €3.50 per bil. ###Paris Den franske hovedstaden er kanskje verdens mest romantiske by, og severdigheter fra Eiffeltårnet og Notre Dame til Montmartre og Louvre kan ta dagevis å utforske. Spis, drikk og nyt livet i de travle gatene, og la Paris sjarmere deg med sine mange merkverdigheter.

Fra flyplassen Paris Charles de Gaulle bør du regne med mellom 45 minutter og en time på å komme deg inn til sentrum av Paris, mer om du reiser i rushtiden eller du skal til de vestlige arrondissementene. Det kan være travelt og kaotisk å kjøre i Paris. Følg skilt og GPS om du har i leiebilen, vær tålmodig og følg ringveien Boulevard Peripherique hvis du skal rundt byen.
Det er ikke lett å finne parkering langs gaten i sentrum av Paris, og mye av gateparkeringen er reservert for beboere. Dersom du bestiller hotell i Paris tilbyr noen av dem parkering mot et tillegg. Andre alternativer er å parkere i de store parkeringshusene, de koster fra €2.50 til €4.00 i timen, med vanlig makspris mellom €15.00 og €48.00 avhengig av hvor i Paris de er. Dersom du vil satse på å finne parkering for leiebilen langs gaten må du skaffe et Paris Carte, da parkeringsautomatene ikke aksepterer mynter. Parkering er avgiftsbelagt mellom 09.00 til 19.00 mandag til lørdag, og du kan stå i maks to timer. Prisene varierer mellom €1.20 og €3.60, avhengig av hvilken sone du befinner deg i.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.