Sammenlign og spar på hoteller i Berlin

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Berlin

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Berlin-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Berlin. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Berlin | Sammenlign priser på billige hotell i Berlin

Som en av de virkelig hippe hovedstadene i Europa lever Berlin opp til sitt rykte. Her kan du feste hele natten på den kreative klubbscenen, kjøpe unike designklær og møbler, bli grepet av avant-garde- og gatekunst, la deg imponere av den moderne arkitekturen og oppleve multikulturalismen som kjennetegner denne liberale smeltedigelen. Berlin byr på fantastisk kultur, fremstående tenkere og et fremtidsrettet tankesett, samtidig som de ikke er redd for å se tilbake.

Byen har kanskje den mest komplekse historien i Vest-Europa, og her kan du utforske det gamle Øst- og Vest-Berlin, krigshistorie og fremveksten av det moderne Berlin og Tyskland. Museer som Haus am Checkpoint Charlie, Stasi-museet og Berlinmur-museet er bare noen av de over 160 museene i Berlin, mange samlet på den unike Museumsinsel (Museumsøya) midt i Spree-elven.

Den tyske hovedstaden er også et utmerket sted å gå på teater, med verdenskjente ensembler og teaterscener. Tre operahus, verdensberømte symfoniorkestre og den internasjonale filmfestivalen i Berlin er med på å gjøre byen til en av Europas fremste kulturdestinasjoner.

Det finnes tusenvis av hoteller i Berlin, og du kan velge mellom alt fra enkle, billige hostels og vandrerhjem med sovesal og delt bad, rimelige trestjernershoteller sentralt i Berlin-Mitte, eller nybygde luksushoteller med spa og takterrasser. Hotellprisene i Berlin er generelt lave, både fordi byen har de laveste levekostnadene i hele Tyskland, og fordi det ble bygget så mange hoteller i byggeboomen etter den kalde krigen. Det er gode muligheter for å finne knallgode hotelltilbud. Hvis du kommer med fly til Berlin kan det være praktisk å bo på for eksempel Ibis Budget Berlin Airport Hotel, og det er også mange rimelige hotellkjeder nær Friedrichstrasse inne i Berlin sentrum. Eastern Comfort, en hostel-båt på elven, er en av byens mest unike overnattingsmuligheter. Mange Berlin-hotell ligger vest i byen, men et spennende hotell i det gamle Øst-Berlin er Ostel, hvor Øst-Tyskland-nostalgien er tydelig i alle rommene.

Men husk at du kanskje ikke kommer til å tilbringe så mye tid på hotellrommet. Berlin har tross alt en av de beste utelivsscenene i verden, med fantastiske nattklubber, live musikk og konserter, særlig med elektronika-musikk.

Visste du at…?

* Brandenburger Tor i enden av Unter den Linden lå på grensen mellom Øst- og Vest-Berlin under den kalde krigen. Den ble opprinnelig bygget etter inspirasjon fra Akropolis.

* TV-tårnet ved Alexanderplatz er Tysklands høyeste tårn, og har en roterende kafé på toppen hvor du kan se utover hele Berlin.