Sammenlign og spar på hoteller i Amsterdam

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Amsterdam

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Amsterdam-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Amsterdam. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Amsterdam | Sammenlign priser på billige hotell i Amsterdam

Rundt en demning i elven Amstel ligger Amsterdam med sine mange kanaler, og byen kalles gjerne ‘det nordlige Venezia’ på grunn av de sjarmerende kanalene og over 1500 broene. Med parker, grøntområder og nå til og med flere bystrender i tillegg til vannveiene er den pulserende millionbyen også et fredelig og naturskjønt sted, og du kan finne gode overnattingsmuligheter i pittoreske omgivelser ikke langt fra sentrum.

Den historiske bykjernen er blant Europas største og best bevarte, og Amsterdam har mange spor etter byens lange historie. Øst for hovedgaten Damrak ligger området «de Wallen» med navn fra middelaldermurene rundt byen. Her finner du det beryktede ‘Red Light District’ som mange turister besøker, men hvor det kan være greit å unngå å bo på billige hotell her.

Amsterdam har definitivt et litt frynsete og frimodig rykte, og er blant annet kjent for den liberale holdningen til rusmidler på de såkalte coffeeshops. På den annen side har den nederlandske gullalderen bragt førsteklasses kunst til den internasjonale kulturscenen, og på fremragende museer som Rijksmuseum, Rembrandt-museet og Van Gogh-museet kan du lære mer. Det verdensberømte og rørende Anne Frank-museet er også et must, og du kan også få med deg klassisk musikk, for eksempel fra Royal Concertgebouw. Amsterdams flyplass Schiphol er en av Europas viktigste, og du kan fly til Amsterdam fra hele verden. Du finner også billige hoteller og flere hotellkjeder med konferanse- og møtefasiliteter like ved flyplassen. Inne i sentrum ligger de fleste av Amsterdams over 400 hotell. Hotellprisene og kvaliteten varierer, fra rimelige budget-kjeder og vandrerhjem til noen av de flotteste og dyreste hotellene i Europa. Det er lurt å bestille hotell i god tid på forhånd, da overnatting særlig i helger og høysesongen fort kan bli booket opp. De aller fleste hotellene ligger i byens historiske senter, sør for sentralstasjonen, og i museumskvarteret, der billige hoteller ligger side om side med flotte luksushotell, femstjernere og utsøkte boutiquehotell. Sammenlign hotellpriser på nett for å finne de beste tilbudene.

Visste du at…?

Selv om Amsterdam ofte kalles Nederlands hovedstad er den Haag landets egentlige hovedstad, med parlamentet, regjeringen og andre statsfunksjoner.

Det er hele åtte vindmøller i Amsterdam, som opprinnelig ble bygget utenfor bygrensene, men som i dag ligger relativt sentralt. Du kan besøke De Gooyer, som i dag brukes som bryggeri, eller Molen van Sloten som er åpen for publikum året rundt.

Flere av Amsterdams diamantfabrikker tilbyr gratis guidete turer.