De første stegene mot bærekraft

Vi har som mål å lede den globale overgangen til moderne og bærekraftige reisemåter. Vi er helt i begynnelsen av reisen vår, men vi er opptatt av å ha en positiv påvirkning. Her er noen av endringene vi vil gjøre.

Vi vil gi deg grønnere alternativer

Du fortalte oss at du ville ha mer informasjon om flyreisenes påvirkning på miljøet. Når du søker nå, vil du se et «Grønnere valg»-merke som fremhever de flyreisene som slipper ut mindre CO2. Mer enn 10 millioner reisende har allerede valgt den flyreisen som avgir minst utslipp på sin rute i løpet av det siste året.

Reis med god samvittighet

Vi samler reisebransjen

Hertugen av Sussex leder Travalyst, som består av ledende globale selskaper som Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com og Visa. Vi har gått sammen, ut ifra en felles lidenskap for reise og en tro på at vi kan bidra med noe bra.

Gjennom Travalyst er vi med på å sikre en positiv fremtid for destinasjoner og lokalsamfunn i alle deler av verden, for oss i dag og fremtidige generasjoner. Vi er opptatt av å bevare naturressurser, lette trykket på overfylte destinasjoner og finne mer effektive måter å redusere og oppveie for karbonutslipp knyttet til reiser.

Vi vet at vi har et ansvar overfor planeten vår og hverandre, og sammen er vi en pådriver for endring.

Les om Travalyst

Vi tar ansvar

Selv om vi er et globalt selskap – med kontorer over hele Europa, Nord-Amerika og Asia – reiser vi minst mulig i jobbsammenheng ved å ha videokonferanser.

Når vi må fly i jobbsammenheng, kompenserer vi for miljøpåvirkningen gjennom samarbeidet vårt med SkyNRG. De er den globale markedslederen for bærekraftig drivstoff til luftfart og lover opptil 75 % mindre CO2-utslipp.

Mer om bærekraftig drivstoff