Kart

Norwegian flybilletter

Generell informasjon

Norwegian ble stiftet i 1993 under navnet Norwegian Air Shuttle, med flyreiser på Vestlandet i et samarbeid med Braathens S.A.F.E. Etter at samarbeidet opphørte i 2002 begynte Norwegian å tilby innenriksreiser med Boeing 737-300, og selskapet ble børsnotert året etter. Ikke lenge etter begynte Norwegian å fly internasjonale ruter. I dag flyr selskapet passasjerer på 300 ruter i 30 forskjellige land på tre forskjellige kontinenter, og er en av suksesshistoriene i den norske flytrafikken.

Innsjekkingsinformasjon

Alle Norwegians avganger er billettløse. For å sjekke inn bruker du bestillingsreferansen du fikk når du booket, sammen med gyldig identifikasjon.

Norwegians innsjekkingsskranker åpner vanligvis 2 timer før avreise, og de stenger 30 minutter før flyet letter på innenriksreiser og 45 minutter før avreise på utenriksreiser. Innsjekket bagasje koster mellom 49 og 348 kroner avhenging av hvor langt du reiser. Det er mulig å bestille to stk innsjekket bagasje, i tillegg til den gratis håndbagasjen som er inkludert.

Bagasjeinformasjon

Norwegian har bestemte krav til bagasjens form, vekt og størrelse, så sjekk alltid flyselskapets hjemmeside før du pakker.

Om du ønsker å legge til mer bagasje etter at du har bestilt billetten, kan det gjøres online eller via Norwegians kundesenter, senest 35 timer før avreise. Alternativt kan det gjøres på flyplassen på selve avreisedagen, men det koster mer.

Hva er inkludert, og hva er ikke

Norwegian har gratis trådløst internett på flere og flere ruter, uavhengig av billettype. Dersom du bestiller billetten din online tar ikke Norwegian noe servicegebyr – men dersom du kjøper billetten på flyplassen er servicegebyret 90 kroner. Et barn på under 2 år per voksen reiser gratis på innenriksreiser, hvis det sitter på den voksnes fang. På utenriksreiser betaler barn under 2 år 10 % av voksenpris, pluss avgifter. Andre tjenester som plassreservasjon og reiseendringer kan er tilgjengelig mot betaling. Norwegian har også mat, drikkevarer og taxfree-varer som kan kjøpes ombord.

Priser, gebyrer og retningslinjer kan endres, så sjekk alltid på flyselskapets hjemmeside før du reiser. 

3 grunner til å fly med Norwegian

1. Flere og flere flyruter har gratis WiFi

2. En rekke forskjellige billettyper til forskjellige reisebehov

3. Lavprisselskapet tilbyr ofte billige reiser – også til reisemål utenfor Europa

 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.