Kart

Lufthansa flybilletter

Generell informasjon

Deutsche Lufthansa er det tyske flaggskipet innenfor luftfart, og det er det største flyselskapet i Europa når det gjelder antall passasjerer. Firmaets navn kommer fra Luft og Hansa, etter det hanseatiske handelsforbundet i middelalderen, som også har gitt navn til vårt eget Hansa-bryggeri og Bergens hanseatiske brygger. Lufthansa har sitt registrerte kontor og forretningsmessige hovedkvarter i Køln, men selskapets hovedflyplass er Frankfurt Lufthavn. Lufthansa er et av de grunnleggende medlemmene i verdens største flyselskapsallianse, Star Alliance, som ble opprettet i 1997.

Bagasjeinformasjon

Som med alle flyselskaper er det restriksjoner på hvor mye bagasje du har lov å ta med deg, enten den skal sjekkes inn eller taes med som håndbagasje.

Sjekk alltid med flyselskapet direkte før du reiser. For oppdatert informasjon om bagasjebegrensninger og kostnader, gå direkte til Lufthansa sine nettsider.

Innsjekkingsinformasjon

Fra 23 timer før avgang kan du sjekke inn på nett, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet ditt. Du kan også få det tilsendt til mobilen.

For traditionell innsjekking på flyplassen gjelder forskjellige regler for forskjellige klasser og billettyper, og kan også variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Generelt kan passasjerer på økonomiklasse sjekke inn mellom 90 og 120 minutter før flyet deres letter.

Hva er inkludert, og hva er ikke

Lufthansa gjør et poeng ut av servicen du får ombord. Alle passasjerer kan velge fra selskapets 19 særlig utvalgte menyer. Underholdning på flyturen inkluderer hundrevis av forskjellige filmer og tv-programmer for både voksne og barn, for ikke å glemme CDer med alt fra jazz og klassisk musikk til pop og rock. Selv på innenriksfly i Tyskland tilbys du drinker og snacks, mens man på lengre flyreiser kan nyte varm mat og et utvalg av dagens aviser. Passasjerer på Business Class får – selv på korte ruter – servert gourmetlekkerbiskener og interessante og varierte menyer som er laget i samarbeid med anerkjente kokker. Kabinpersonalet sørger også for at passasjerene er komfortable på lengre reiser med myke tepper og puter.

3 grunner til å fly med Lufthansa

1)      De serverer generøse mengder vin og øl

2)      Det er mange oppgraderte fly med behagelige seter og ekstra benplass

3)      Man kan ikke klage på tysk effektivitet og nøyaktighet, hverken når det gjelder flypersonalet eller flyturen.

 

Lufthansa

5,0/5
Basert på 28144 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.