Kart

Ryanair flybilletter

Generell informasjon

Ryanair ble startet av Ryan-familien i Dublin i 1985 med en startkapital på £1 og 25 ansatte. I begynnelsen hadde de bare et lite Bandeirante-fly som var så lite at kabinpersonalet ikke kunne være over 1.57m høy. I dag flyr Ryanair over 1 400 fly hver dag fra 44 baser, med reiseruter i 27 land – og mer enn 72 millioner passasjerer reiser med dem hvert år!

Innsjekkingsinformasjon

Et obligatorisk innsjekkingsgebyr på €6/£6 hver vei gjelder på alle Ryanair-reiser (€12/£12 for bestillinger gjennom call-senteret eller på flyplassen). Du kan sjekke inn på nett fra 15 dager og opp til 4 timer før avgang. 

Ryanair har ikke lenger innsjekkingsskranker, selv om «bag drop» fortsatt er i bruk. Kunder som ikke har printet sine egne ombordsstigningskort kan sjekke inn ved bag-drop-skranken, men da må de betale hele £60 i gebyr, hver vei! (Prisene var korrekte i januar 2013)

Bagasjeinformasjon

I likhet med mange lavprisselskaper er det strenge regler for hvor mye bagasje du kan ha med deg.

Sjekk alltid med flyselskapet før du reiser. For oppdatert og gjeldende informasjon om bagasjeregler og gebyrer, gå til Ryanairs nettside.

Hva er inkludert, og hva er ikke

Kort sagt: Ingenting. Som med de fleste lavprisselskapene er det mange muligheter til å kjøpe både varm mat og kalde retter og forfriskninger, drikkevarer og tax-free-varer på flyet, men disse er ikke inkludert i billettprisen. Du får på den annen side et gratis magasin på flyet, som faktisk er ganske spennende lesning.

3 grunner til å fly med Ryanair

1)      De har blitt kalt «Verdens favoritt-flyselskap» - du bør virkelig oppleve det selv.

2)      Du får høre mange sjarmerende irske stemmer

3)      Det finnes mange super-billige billetter som er tilgjengelig om du bestiller i god tid på forhånd

 

Ryanair

4,5/5
Basert på 335 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.