Kart

Billige flybilletter fra Oslo til Shanghai

Flyvningsinformasjon Oslo til Shanghai

Billigste returpris forrige måned

kr 3 247

Direkte flyselskaper

0

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 8126 kilometer

11t 55min

Mest populære flyselskap forrige måned

Lufthansa

Shanghai Pu Dong og Shanghai Hongqiao

2 flyplasser

Denne informasjonen er korrekt per oktober 2015

Flyselskaper som flyr fra Oslo til Shanghai

Både SAS, British Airways, Aeroflot, Finnair, Qatar Airways og Air France flyr mellom Oslo Gardemoen og Shanghai Pudong. Alle inkluderer én mellomlanding.

Det finnes også kombiløsninger som Air China/Lufthansa, Cathay Pacific/British Airways, Air China/SAS og Air China/Air France. Eller du kan kombinere tre ulike flyselskaper, men da må du belage deg på mer enn et stopp.

Det er flere avganger fra Oslo til Shanghai hver dag.

Informasjon om flyterminalen

Gardemoen består av én terminal som er delt opp av to deler: Innland og Utland. Det bygges for tiden en terminal til, men det er usikkert når den vil stå ferdig. Følg skilt mot “Utland”. Her finnes det flere informasjonstavler som viser hvilken gate flyet ditt går fra. Avgangshallen ligger i første etasje.

På Utland ligger det et utvalg klesbutikker, en bokhandel, et glassmagasin, en kiosk, en butikk hvor du kan kjøpe norske varer m.m., samt en stor Duty Free. Det er også flere steder hvor du kan kjøpe deg noe å drikke eller spise.

Flyplassen tilbyr reisende gratis trådløs internett.

Praktisk informasjon

Da dette er en utlandsflyvning, anbefales det å møte opp på flyplassen minst 1 1/5 time før planlagt avgang.

De forskjellige flyselskapene opererer med ulike mål for hvor stor håndbagasjen din kan være, og de store flyselskaper som flyr langdistanseturer har ofte et større slingringsmonn. Sjekk derfor alltid med ditt flyselskap før du pakker kofferten.

Gardermoen har selvbetjente innsjekkingskiosker. Det er raskt og enkelt; du unngår kø og sparer tid. Flyplassen har også selvbetjente bag drop, men husk at da kan du kun levere inn innsjekket bagasje opp til 20 kilo.

Norske borgere må ha visum for innreise til Kina. Og passet ditt må være gyldig minst 6 måneder fram i tid.

Fra Shanghaiinternasjonale lufthavn kan du ta deg videre på ulike måter. Buss er det enkleste. Både Expressbuss 783 og 780 stopper foran avgang-og ankomsthallen. 783 kjører mellom flyplass og sentrum og går 24 timer i døgnet. 780 går til Gara de Nord sentralbanestasjon.

Det superraske Maglev-toget er også et alternativ. Det går fra flyplassen til Pudong på bare 7 minutter. Herfra kan du lett ta undergrunnen, buss eller taxi vidre.

Hva venter deg i Shanghai

Få byer i verden byr på så mye historie, overdådighet, og fremtidsoptimisme som Shanghai. Her venter shopping, en sammensatt arkitektur, spennende underholdning og kunst og gode restauranter.

Shanghai har fire årstider som oss, men her blir det mye varmere enn i Norge på sommeren og ikke fult så kaldt på vinteren. Høysesongen er mellom juni og august, men det er også da det regner mest.

Kina er kjent for å ha et lavt prisnivå. Her kan du bo sentralt og veldig billig. Overnatting på et luksushotell er mulig for kun 500 kroner. Du kan også spise mye god mat for en billig penge, selv om det selvsagt koster mindre for nudler som du kjøper i en bod på gata enn et måltid på restaurant.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.