Kart

Billige flybilletter fra Oslo til New York

Topptilbud for last minute-flyvninger

Føler du deg spontan? Det er aldri for sent å bestille en reise. Her er vårt beste utvalg av last minute-flyvninger til New York
Kun de lavest anslåtte prisene. Funnet de siste 14 dagene.

Flyvningsinformasjon Oslo til New York

Billigste returpris forrige måned

kr 1 314

Direkte flyselskaper

2

Flyvninger per uke

11

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 5912 kilometer

7t 55min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia og Stewart International

4 flyplasser

Vanlige spørsmål

Det finnes 4 flyplasser i New York: New York John F Kennedy, New York Newark, New York LaGuardia og Stewart International.
Den beste prisen som finnes på Skyscanner for en flyvning fra Oslo til New York er kr 1 314. Dette ble funnet gjennom aggregering på tvers av ulike transportører og er den billigste prisen i hele måneden.
7t 55min er gjennomsnittlig flyvningstid fra Oslo til New York.
Det finnes 2 flyselskaper som flyr direkte fra Oslo til New York.
Det finnes 11 flyvninger per uke som flyr fra Oslo til New York, fra og med januar.

Fly fra Oslo til New York

Informasjonen var korrekt og oppdatert i juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Oslo til New York

Det går en rekke direkteruter fra Oslo til New York. Flyselskaper som dekker strekningen med direktefly er: SAS, Lufthansa, United og Norwegian. Norwegian flyr direkte fra Oslo Gardermoen til New York JFK, og det går fly mellom de to destinasjonene alle dager unntatt lørdag.

SAS og United Airlines har direkteavganger fra Oslo Gardermoen hver dag. Begge disse flyselskapene flyr til New York Newark. Det går minst et fly fra både SAS og United Airlines til New York hver dag. Lufthansa-flyene opereres av United.

I tillegg til direkteruter er det utallige flyselskaper som flyr til New York fra Oslo via en eller flere mellomlandinger. De mest populære er Norwegian, Finnair og British Airways via London, SAS via København og Icelandair som flyr til JFK via Reykjavik Keflavik. Fra Sandefjord Torp Lufthavn kan du fly til både JFK og Newark via en mellomlanding, for eksempel i København eller Amsterdam.

Flyplassinformasjon

Flyene fra Oslo Gardermoen tar av fra utlandsdelen av terminalbygget, til høyre etter sikkerhetskontrollen, og etter dutyfree-butikken. Det er mange gode tilbud på shopping, både på taxfreevarer og andre produkter, som mote, elektronikk, suvenirer og smykker. Oslo Gardermoen har også et rikt utvalg av serveringssteder, med alt fra smørbrød, salater og sushi til burgere, pizza og buffalovinger. Flere av spisestedene har alle rettigheter, og du finner også sportsbaren O’Learys hvis du vil se sport på storskjerm med en halvliter mens du venter på flyet.

Sandefjord Lufthavn Torp er en mindre flyplass enn Gardermoen, men også her finner du muligheter for å spise, shoppe og slappe av før reisen på strekningen Oslo-New York. Flere spisesteder, en stor taxfreebutikk og kiosker med alle nødvendige reiseartikler er alle med på å gjøre oppholdet på flyplassen behagelig. Du får dessuten gratis trådløst internett så lenge du vil på Sandefjord Torp.

New York John F Kennedy, eller JFK som flyplassen ofte kalles, er den travleste internasjonale flyplassen i USA. Norwegian-flyene lander på JFK, og herfra går det både tog og buss inn til New York sentrum, og også til andre flyplasser i New York-området. Newark flyplass ligger i New Jersey, og også herfra er det gode transportforbindelser til både tog, buss og taxi. Det går et eget AirTrain som forbinder de ulike terminalene på flyplassen.

Praktisk informasjon

Du bør være på flyplassen minimum 2 timer før avreise når du skal reise til New York, helst tre timer. USA er strenge med kontroller og det gjelder egne regler for innsjekking for direkteruter til USA. Vanligvis starter innsjekking 3 timer før avgang, og den stenger 1 time før avgang. Husk å beregne nok tid til å sjekke inn, sende bagasje og gå gjennom sikkerhetskontrollen og passkontroll. USA krever også at du oppgir adresse for hvor du skal oppholde deg den første natten i landet. Du må dessuten oppgi opplysninger om fullt navn, kjønn og fødselsdato til flyselskapet senest 72 timer før avreise.

Det er mulig å reise til USA uten visum, gjennom det såkalte ’visa waiver programme’, men du må da sørge for å registrere deg i ESTA-databasen på nett før avreise. Det koster 14 dollar å registrere seg, og dersom søknaden om visumfri innreise innvilges varer den i to år, så du slipper å betale ved neste innreise. Norske pass må være maskinlesbare om du reiser med visumfri innreise til USA. Dersom du reiser uten visum må passet være gyldig under hele oppholdet i USA. Dersom du reiser med visum må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise .

Greit å vite om New York

En storbyferie i New York City er en drøm for mange, og det er utallige ting å oppleve her. Fra Frihetsgudinnen til Central Park, Times Square og Empire State Building – feriebildene fra New York er alltid imponerende. Med en sterk dollar mot en dalende norsk krone er imidlertid New York-opplevelsene dyrere enn på lenge, og mange hotell i New York har høyere priser enn vi er vant til hjemme. Det er imidlertid mange gode muligheter for å spise rimelig, og du kan gjøre gode shoppingfunn, så lenge du husker på valutakursen. Husk tidsforskjellen når du ringer hjem for å fortelle om feriens høydepunkter; New York ligger 6 timer foran Oslo.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.