Sammenlign og spar på hoteller i Bergen

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Bergen

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Bergen-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Bergen. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Bergen | Sammenlign priser på billige hotell i Bergen

Bergen, byen mellom de syv fjell er Norges nest største by, og kjent som «gateway to the fjords» på grunn av den praktiske beliggenheten på Vestlandet. Det er lett å komme seg fra Bergen videre nordover på Vestlandet, der du kan besøke fantastiske Hardanger, se den imponerende Geirangerfjorden og vakre Sognefjorden. Du kan også ta Flåmsbanen for å utforske fjell og daler, det såkalte «Norge i et nøtteskall». Men Bergen selv har så mye å by på at du ikke trenger å forlate byen for å få både natur- og kulturopplevelser.

Utforsk turstiene på Fløyen, Ulriken og ‘Vidden’, besøk Akvariet på Nordnes, se rhododendron på Arboretet eller bli bedre kjent med Edvard Grieg på Troldhaugen. Bergen er kjent for et rikt kulturliv og har fostret mange kjente artister. Prøv en klassisk konsert i Grieghallen, eller stikk på Garage eller Kvarteret for å oppleve lokale band. Større konserter med verdenskjente stjerner på Koengen er også populære. Du finner mange gode kafeer å besøke i Bergen, særlig i området rundt Fløyen. Hvis du vil shoppe har Bergen et stort utvalg butikker, fra kjøpesentre til små designer- og spesialistforretninger.

Det er ikke vanskelig å finne hotell i Bergen, selv om det kan være fullbookede hotellrom i høysesongen og under arrangementer som Festspillene eller Nattjazzen. Det er lurt å bestille overnatting på forhånd, og du får ofte gode hotelltilbud hvis du søker i god tid. Blant de mange hotell Bergen har å by på er de fleste store hotellkjedene inkludert, som Rica, Scandic, Thon og SAS Radisson ved flyplassen - veldig praktisk hvis du ankommer sent med fly til Bergen. Flere gjestehus, pensjonater og trivelige B&Bs i trivelig trehusstil finnes det også, mange med fantastisk beliggenhet ved fjellsiden på Fløyen, i Sandviken, på Nøstet eller Nordnes. Det er også mulig å finne veldig billig overnatting i Bergen og nærområdet, for eksempel på ungdomsherberge, vandrerhjem eller campingplasser.

Visste du at...?

Det regner rundt 235 dager i året i Bergen, og rekorden er på hele 85 dager på rad med regnvær. Men det er bare å ta med seg en paraply eller regnjakke og kose seg – bergenserne er godt vant med regndager.

Verdens største samling runeinskripsjoner finner du på Bryggen, der de gamle trehusene fra forskjellige tidsperioder inneholder alt fra museum til restauranter, puber og butikker.

Det er ennå ikke enighet om akkurat hvilke som er ‘De syv fjell’! Minst ni fjelltopper er med i konkurransen...