Sammenlign og spar på hoteller i New York

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i New York

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær New York-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i New York. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i New York | Sammenlign priser på billige hotell i New York

Skal du fly til New York bør du bli værende så lenge du har mulighet: det er så mye å se og gjøre i byen at du kunne trenge uker om du skulle rekke alt. Museene er blant verdens beste, for eksempel MOMA, The Met og mange mindre, spennende gallerier og museer i Chelsea og Williamsburg. Skyskraperne som er byens varemerke er flotte både på avstand – ta en båttur til Staten Island eller en av elvebåtene – og på nært hold. Empire State Building og Rockefeller Centre er begge verdt et besøk, og sørg for å ta bilde av den flotte Chrysler-bygningen. Times Square og Broadway byr på underholding av nesten alle slag, og shoppingmulighetene på Fifth og Madison Avenues, i tillegg til alle de flotte varemagasinene, gjør at du iallefall får stilt kjøpetrangen. Utenfor sentrum er Frihetsgudinnen og Ellis Island tradisjonelle turistattraksjoner, men vi kan også anbefale fornøyelsesparken på Coney Island,

New York kan by på verdenskjente luksushoteller som Waldorf Astoria, Four Seasons og The Plaza, flotte femstjerners hotel du garantert har sett på film eller TV. New York er en av verdens dyreste byer for hotellovernattinger, så vær forberedt på at det koster, og at du også må betale skatter og avgifter for hotellrommet som ikke oppgis i grunnprisen – dette er vanlig praksis. Du kan imidlertid velge mellom utallige hotellkjeder og overnattingsmuligheter, så undersøk hotelltilbud på forhånd for å få best mulig pris. Billige alternativer finnes, men kvaliteten på de aller rimeligste kan variere. Sjekk ungdomsherberger eller vandrerhjem om du vil bo billigst mulig, Prøv også å reise i lavsesongen, som januar/februar, da mange New York-hotell senker prisen betraktelig.I finansdistriktet finner du store, litt upersonlige hoteller som kan ha veldig billige hotelltilbud, særlig i helgene – du må bare belage deg på å ta subway eller taxi hjem fra en kveld på byen.

New York er også et av de mest spennende stedene å spise ute. Her kan du gjøre som New Yorkerne og nyte alt fra et digert pizzastykke i en av de tradisjonelle diners, bagels fra den lokale deli’en, hot dog eller falafel fra pølsevognene rundt Central Park – eller syv-retters fra moderne kokker i verdensklassen.

Visste du at…?

* Subway-systemet i New York er effektivt og enkelt å bruke. Hele 5 millioner mennesker bruker subwayen hver dag!

* New Yorkerne er glad i take-away-mat, og over 100 millioner kinamatbokser brukes hvert år. Besøk Chinatown for å smake selv.