Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i Dubai - Sammenlign hos Skyscanner

Når du reiser til Dubai kan en leiebil gi deg friheten til å oppleve mer enn de populære strendene, skyskraperne og shopping. Lei en fritidsbil og besøk de langstrakte badestrendene uten å være avhengig av offentlig transport, og kjør en tur til det unike ørkenlandskapet slik at du kan se den glitrende byen fra utsiden. Det er mange leiebiler å velge mellom i Dubai, med flere leiefirmaer både på Dubai flyplass og i sentrum av byen. På flyplassene er både internasjonale bilutleiefirmaer som Sixt, Avis, Hertz, Thrifty og Dollar tilstede, side om side med lokale leiebilfirmaer og luksuriøse sportsbilspesialister. I sentrum av Dubai er det utallige utleiesteder, fra de kjente til de lokale. De fleste ligger sentralt og praktisk til, så du kan hente leiebilen når det passer deg.

###Utforsk Dubai

Dubais største severdigheter er på flere måter de storslagne og overdådige hotellbygningene. I Dubai finner du ikke bare verdens høyeste hotell, JW Marriot Marquis, de har også verdens mest luksuriøse hotell, det eneste syv-stjerners-hotellet, Burj Al-Arab. Selv om du bestiller et hotell i Dubai som er litt mindre overdådig er det verdt å besøke noen av de flotteste for å få et inntrykk av luksusen de rikeste omgir seg med. Ta også turen innom de kunstige øyene Palm Jumeirah, Palm Islands og The World, og kjør til Ski Dubai om du vil prøve deg i en innendørs skibakke. Dersom du har en leiebil med mye plass i bagasjerommet kan du la deg rive med på shopping i Dubai Mall, mens ungene vil sette pris på om du kjører dem til Wild Wadi Water Park, et vannland på stranden ved Jumeirah Beach.

###Fakta om bil i Dubai

Trafikken i Dubai kan være travel og kaotisk, og det lønner seg å være forsiktig og fokusere på sikkerhet. Det er mange dyre og raske biler på veiene, og med 8- og 10-felts motorveier er det gode muligheter for å kjøre fort. Det er imidlertid smart å passe på farten for å unngå å bli en av mange dødsulykker i Dubai, og for å unngå å få fartsbot. Det kan være kaotisk å kjøre i Dubai, men sørg for å bestille en trygg bil med oppdatert GPS, så er det lettere å komme seg rundt. Unngå gestikulering i trafikken, da dette kan oppfattes som uhøflig. Det er nulltoleranse på kjøring med alkohol i blodet i Dubai. Rushtrafikken i Dubai kan være ganske saktegående, og det er særlig på ettermiddagen at trafikken går sent. Rushtiden i Dubai er stort sett fra 06.30 til 08.30 om morgenen, og fra 17.30 til 19.30 på ettermiddagen.

Du kan parkere langs gatene i Dubai der områdene er merket med oransje skilt. Parkering i Dubai betales per time, og du kan betal på parkeringsautomat eller via tekstmelding. Ved Dubai Mall er det 3 parkeringshus med over 14 000 parkeringsplasser. Unngå å la mat eller elektronikk ligge i bilen når du parkerer leiebilen i Dubai, da de høye temperaturene betyr at det fort kan bli ødelagt. Barn og dyr bør aldri være alene i bilen, selv ikke i korte perioder.

(Informasjonen var korrekt og oppdatert i april 2015)

###Severdigheter i Dubai-området

Dersom du vil se mer enn bare de glitrende hotellene og kjøpesentrene i Dubai er det bare å sette seg i leiebilen og ta turen til noen av de spennende destinasjonene i området rundt Dubai. En time og tyve minutters kjøretur sør for Dubai ligger Abu Dhabi, en fartsfylt by der du kan prøve deg som Formel1-kjører på Grand Prix-banen. De som ikke liker den slags action kan ta en titt på den flotte Sheikh Zayed-moskeen eller besøke badelandet Yas Waterworld. Al Ain ligger halvannen time med bil fra Dubai, og her i Emiratenes ”hageby” kan du se vakre planter og spennende dyr i Al Ain Zoo. Denne dyreparken i oasen har over 4000 dyr, inkludert løver, krokodiller, falker og apekatter. En halvtime i bilen nord for Dubai kan du besøke den rolige byen Ajman, hovedstaden i det minste av de forente arabiske emiratene. Ajman er lite besøkt av turister, så her kan du utforske markedet og soukene på egenhånd, se moskeen og få med deg et kamelrace på veddeløpsbanen Al Tallah.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.