Sammen for reiselysten

Vi hviler ikke på laurbærene

Vi er en gruppe talentfulle og lidenskapelige mennesker rundt omkring i verden. Vi er ikke redde for å være innovative eller prøve nye ting, og vi er opptatt av å gjøre ting bedre for alle, ved å løse de vanskelige utfordringene ved det å reise.

Skyscanner, som er en del av Trip.com Group-familien, opererer uavhengig og vokser raskt, med kontorer over hele Europa, Nord-Amerika og Asia.

Over 1 000

ansatte

50

nasjonaliteter

10 kontorer

verden rundt

Kulturen vår

Hver dag …

Prøver vi å gjøre det som er mest riktig for mennesker og planeten vår

Lytter, støtter og spør vi for å løse utfordringer ved det å reise

Tar vi hensyn ved å fokusere på langvarige forhold og ikke kortsiktige gevinster

Er vi opptatt av å hjelpe folk til å ta bedre avgjørelser, raskere

Møt teamet som står bak forandringen

Moshe
Rafiah

Administrerende direktør

Moshe har studert juss, han har til og med spilt fotball profesjonelt, men reiseteknologi er det han er best på. Han grunnla Travelfusion i 2000 og er nå adm. dir. for begge selskapene. Moshe jobber for at Skyscanner skal lede den globale transformasjonen mot moderne og bærekraftig reising.

Ruth
Chandler

Personaldirektør

Ruth har troen på at «Bra mennesker, lager bra produkter». Hun og teamene hennes fokuserer på å støtte og utvikle de mer enn 1 000 ansatte som utgjør Skyscanner – alle med en annerledes bakgrunn og et annet perspektiv – på kontorene våre i Europa, Nord-Amerika og over hele Asia.

Joanna
Lord

Markedsdirektør

Joanna er besatt av tre ting – start-ups, nettbasert markedsføring og kaffe. Hun har hatt en variert karriere, og målet hennes har alltid vært å skape merkevarer som påvirker, kobler oss sammen og som utretter store ting.

Stuart
Middleton

Kommersiell direktør

Stuart har jobbet hos Skyscanner i mer enn et tiår, og han har hatt en rekke roller på tvers av virksomheten. Han er sjef for det kommersielle teamet og er ansvarlig for å sørge for at de aller beste tilbudene er tilgjengelige for alle reisende, i alle markeder.

George
Goodyer

Teknologisjef

Teknologi står helt sentralt i hvordan vi kan fortsette å tilby verdens beste reiseprodukter. George leder ingeniørene og forskerne som skaper og utvikler produktene som vi gjør tilgjengelige for reisende rundt om i verden.

Kris
Beyens

Finansdirektør

Etter mer enn 20 år hos eBay og GE, vet Kris hvordan selskaper som er svært godt likt kan vokse globalt uten å miste oversikten over formålet sitt. Som CFO fokuserer han på tallene, med utgangspunkt i de 100 millioner reisende som bruker Skyscanner hver måned.

Steven
Pang

Senior VP for produkt

Steven ble en del av teamet da Skyscanner kjøpte det kinesiske reiseselskapet han grunnla, og han hjelper oss med å vokse internasjonalt. Han fokuserer på å utvikle nye produkter og virksomheter for Skyscanner.

Piero
Sierra

Produktsjef

Piero har gjort karriere i å levere forbrukerprodukter i verdensklasse og har med sin iver hjulpet Skyscanner til å bli reiseselskapet som setter de reisende først.

Rob
Miller

Juridisk direktør

Rob er en svært erfaren teknisk juridisk direktør og er ansvarlig for våre juridiske, lovbestemte og offentlige funksjoner over hele verden. Og takket være Skyscanner, kan han bestille turer for å følge Arsenal, uansett hvor de spiller!

Bli med på ditt livs eventyr

Vi er en gruppe talentfulle, lidenskapelige mennesker rundt om i verden som ønsker å gjøre reiser bedre for alle. Vil du også være med på moroa?

Se alle stillinger