Sammen for reiselysten

Vi hviler ikke på laurbærene

Vi er en gruppe talentfulle og lidenskapelige mennesker rundt omkring i verden. Vi er ikke redde for å være innovative eller prøve nye ting, og vi er opptatt av å gjøre ting bedre for alle, ved å løse de vanskelige problemene ved det å reise.

Skyscanner, som er en del av Trip.com Group-familien, opererer uavhengig og vokser raskt, med kontorer over hele Europa, Nord-Amerika og Asia.

Over 1 000

ansatte

50

nasjonaliteter

8 kontorer

verden rundt

Kulturen vår

Hver dag …

Prøver vi å gjøre det som er mest riktig for mennesker og planeten vår

Lytter, støtter og spør vi for å løse utfordringer ved det å reise

Tar vi hensyn ved å fokusere på langvarige forhold og ikke kortsiktige gevinster

Er vi opptatt av å hjelpe folk til å ta bedre avgjørelser raskere

Møt teamet bak forandringen

John
Mangelaars

CEO

John har ledet globale internett- og programvarevirksomheter i over 30 år, inkludert 20 i Microsoft, hvor han hadde rollen som European Vice President, Advertising & Online. Han har aldri klart å riste av seg lidenskapen til reising. John tilbrakte syv år som CEO i Travix før han ble med i Skyscanner, hvor han har et klart mål om å gjøre oss til verdens ledende markedsplass for reising.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer og Chief Operating Officer

Etter mer enn 20 år hos eBay og GE vet Kris hvordan selskaper som er svært godt likt kan vokse globalt uten å miste fokus. Hos oss fokuserer han på eksepsjonell drift og tall, med utgangspunkt i de 100 millioner reisende som bruker Skyscanner hver måned.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob er en svært erfaren juridisk leder innen teknologi og er ansvarlig for det juridiske og offentlige anliggender over hele verden. Og takket være Skyscanner kan han bestille turer for å heie på Arsenal, uansett hvor de spiller!

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart har jobbet hos Skyscanner i mer enn ti år og har hatt flere ulike stillinger i virksomheten. Han er leder det kommersielle teamet og sørger for at de aller beste tilbudene er tilgjengelige for alle reisende i alle markeder.

Kathleen
Urquhart

Visepresident for Talent

Vi har rundt 1000 ansatte over hele verden, og de er helt sentrale for Skyscanners suksess. Kathleen leder Skyscanners HR- og personalavdeling og sørger for at teamene våre får utviklingsmuligheter og støtte i verdensklasse, uansett hvor de jobber fra.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero har bygget karrieren sin rundt det å levere forbrukerprodukter i verdensklasse, og hans brennende engasjement hjelper nå Skyscanner med å være et reiseselskap som setter de reisende først.

Laurence
Tracol

VP Finance

Laurence har drøye 25 års erfaring innen teknologi og e-handel. Hun har blant annet jobbet 12 år hos eBay, hvor hun på et tidspunkt var viseadministrerende økonomidirektør. På fritiden er hun også rådgiver for gründere og oppstartsbedrifter. Hun fokuserer på å sikre at Skyscanner fortsetter å levere lønnsom vekst.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Teknologi er hovedårsaken til at vi kan fortsette å tilby verdensledende reiseprodukter. George leder ingeniørene og forskerne i arbeidet med å utvikle og forbedre produktene våre, så vi kan leve opp til ansvaret vi har overfor reisende fra hele verden.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven begynte hos oss da Skyscanner kjøpte det kinesiske reiseselskapet han hadde grunnlagt, og han hjelper oss med å øke den internasjonale tilstedeværelsen vår. Steven fokuserer på å utvikle nye produkter og virksomheter for Skyscanner.

Bli med på ditt livs eventyr

Vi er en gruppe talentfulle, lidenskapelige mennesker rundt om i verden som ønsker å gjøre reiser bedre for alle. Vil du også være med på moroa?

Se alle stillinger