Sammen for reiselysten

Vi hviler ikke på laurbærene

Vi er en gruppe talentfulle og lidenskapelige mennesker rundt omkring i verden. Vi er ikke redde for å være innovative eller prøve nye ting og vi er opptatt av å gjøre ting bedre for alle, ved å løse de vanskelige problemene ved det å reise.

Skyscanner, som er en del av Trip.com Group-familien, opererer uavhengig og vokser raskt, med kontorer over hele Europa, Nord-Amerika og Asia.

Over 1 000

ansatte

50

nasjonaliteter

10 kontorer

verden rundt

Kulturen vår

Hver dag …

Prøver vi å gjøre det som er mest riktig for mennesker og planeten vår

Lytter, støtter og spør vi for å løse utfordringer ved det å reise

Tar vi hensyn ved å fokusere på langvarige forhold og ikke kortsiktige gevinster

Er vi opptatt av å hjelpe folk til å ta bedre avgjørelser, raskere

Møt teamet som står bak forandringen

Bryan

Bryan
Dove

Administrerende direktør

Bryan er født i USA og bosatt i Storbritannia (via Canada, India, Thailand og Kina), og vet en ting eller to om å reise. Etter å ha hatt nøkkelroller i Microsoft, Amazon og Skype, begynte han i Skyscanner i 2015. Hvor han i dag leder og utvikler virksomheten, inkludert produkt-, ingeniør-, datavitenskap-, design- og infrastrukturteam. Han ble administrerende direktør i 2018.

Ruth

Ruth
Chandler

Personaldirektør

Ruth har troen på at «Bra mennesker, lager bra produkter». Hun og teamene hennes fokuserer på å støtte og utvikle de mer enn 1 000 ansatte som utgjør Skyscanner – alle med en annerledes bakgrunn og et annet perspektiv – på kontorene våre i Europa, Nord-Amerika og over hele Asia.

Joanna

Joanna
Lord

Markedsdirektør

Joanna er besatt av tre ting – start-ups, nettbasert markedsføring og kaffe. Hun har hatt en variert karriere, og målet hennes har alltid vært å skape merkevarer som påvirker, kobler oss sammen og som utretter store ting.

Stuart

Stuart
Middleton

Kommersiell direktør

Stuart har jobbet hos Skyscanner i mer enn et tiår, og han har hatt en rekke roller på tvers av virksomheten. Han er sjef for det kommersielle teamet og er ansvarlig for å sørge for at de aller beste tilbudene er tilgjengelige for alle reisende, i alle markeder.

George

George
Goodyer

Teknologisjef

Teknologi står helt sentralt i hvordan vi kan fortsette å tilby verdens beste reiseprodukter. George leder ingeniørene og forskerne som skaper og utvikler produktene som vi gjør tilgjengelige for reisende rundt om i verden.

Colin

Colin
McLellan

Finansdirektør

Før han ble finansdirektør, var Colin midlertidig administrerende direktør i Skyscanner Japan og jobbet med den finansielle siden av Ctrips (nå Trip.com Group) oppkjøp av Skyscanner i 2016. I tillegg var det han som introduserte den prisbelønte aksjeordningen for de ansatte.

Steven

Steven
Pang

Viseadministrerende direktør for produktledelse

Steven ble en del av teamet da Skyscanner kjøpte det kinesiske reiseselskapet han grunnla, og han hjelper oss med å vokse internasjonalt. Han fokuserer på å utvikle nye produkter og virksomheter for Skyscanner.

Filip

Filip
Filipov

Viseadministrerende direktør for strategi

Filip har ledet flere produktområder innen Skyscanner, fra våre B2B supply-sideprodukter til reklame og hoteller. Han bruker nå tiden på å tenke på hvor Skyscanner skal videre – identifisere nye forretningsmuligheter og måter å vokse på.

Piero

Piero
Sierra

Viseadministrerende direktør for produktledelse

Piero har gjort karriere i å levere forbrukerprodukter i verdensklasse og har med sin iver hjulpet Skyscanner til å bli reiseselskapet som setter de reisende først.

Rob

Rob
Miller

Advokat og bedriftsrådgiver

Rob har erfaring med å lede og utvikle juridiske team hos raskt voksende selskaper, etter som de utvikler hovedforslag til nye målgrupper.

Gareth

Gareth
Williams

Medgrunnlegger og styreleder

I 2003 startet Gareth, sammen med to venner Skyscanner – de ønsket å lage en enkelt måte å sammenligne flypriser på. På den tiden var Skyscanner bare et Excel-regneark, som raskt vokste seg større enn Gareths ekstrasoverom. Målet til Skyscanner er fortsatt det samme, gjøre reising enkelt for alle.

Bli med på ditt livs eventyr

Vi er en gruppe talentfulle, lidenskapelige mennesker rundt om i verden som ønsker å gjøre reiser bedre for alle. Vil du også være med på moroa?

Se alle jobber