Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Sammenlign bilutleiepriser ved Bergen flyplass med Skyscanner

###Bilutleie ved Bergen flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i mai 2015

Enten du vil oppleve storbyen Bergen mellom de syv fjell, kjøre bilen videre til Vestlandets fjorder eller jakte på ekstremsportopplevelser på Voss, finner du de beste leiebiltilbudene på Bergen Lufthavn Flesland med Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Bergen flyplass Fem leiebilfirmaer har utleieskranker på Bergen Flesland flyplass. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt Frydenbø finner du alle i første etasje, like ved utgangen. Herfra er det kort vei å gå til parkeringsplassene der du plukker opp leiebilen. ###Bilkjøring ved Bergen flyplass Det er enkelt å komme seg ut fra flyplassen i Bergen. Du følger skiltingen mot Bergen sentrum langs Flyplassvegen, og herfra kan du ta av til Kokstad, Sandsli, Fana og Os alt ettersom hvor du skal. Kjør til høyre i rundkjøringen når du forlater flyplassen. Du kjører langs Rv 580, og på Hop møter veien E39, som er hovedveien både mot nord og mot sør. Det er bompengebetaling på E39, og det er en rekke bomstasjoner som tar betalt med AutoPass når du kjører inn til byen. ###Bensinstasjoner nær Bergen flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

Like utenfor Bergen Lufthavn Flesland ligger det en Statoil-stasjon. Du finner den rett ved rundkjøringen når du kjører ut fra flyplassen. 2 kilometer unna på Kokstad ligger det både en Shell-stasjon og Uno-X. Disse ligger i Kokstadvegen, til venstre opp rundkjøringen ved Telenorbygget når du kommer fra flyplassen. ###Kjør til destinasjoner nær Bergen flyplass Det er mange spennende reisemål i kort kjøreavstand fra flyplassen i Bergen. Her har vi samlet en liten oversikt over de mest populære stedene å kjøre til fra Bergen Lufthavn. ###Voss Voss er ekstremsporthovedstaden i Norge, og den vakre, vesle bygden ved vannet trekker til seg både festløver og adrenalinjunkier fra hele verden.

Fra flyplassen i Bergen tar det litt under to timer å kjøre til Voss, et populært reisemål enten du vil stå på ski, hoppe i fallskjerm, smake på smalahove eller oppleve Vossajazz. Ta Rv 580 fra flyplassen og kjør til Arna der du tar av til E16. Hvis du vil ha en vakrere kjøreopplevelse kan du legge turen langs Hardangerfjorden og kjøre Fv 7 via Norheimsund og Øystese. Hotellene på Voss har ofte parkering inkludert, og unntatt når det er store arrangementer på Voss finner du som oftest en ledig parkeringsplass. ###Hardangervidden En av Vestlandets vakreste naturopplevelser er den berømte Hardangervidden nasjonalpark. Her er det både isbreer og reinsdyr, turterreng og skiløyper.

Du når Hardangervidden på bare to og en halv time fra Bergen flyplass. Her kan du oppleve alle slags natureventyr, fra hytte-til-hytte-tur på Turistforeningen sine hytter, isbrevandring på Hardangerjøkulen og sykkeltur på Rallarvegen fra Haugastøl, eller du kan besøke den imponerende Sysendammen. Det er mange steder å parkere bilen ved Hardangervidden, enten du skal bo i telt, på hytte eller bestille hotell. ###Bergen Vestlandets hovedstad og Norges nest største by er en sjarmerende kombinasjon av storbyens kulturliv og nærheten til naturen i Byfjellene og fjorden.

Fra Flesland flyplass tar det omtrent 25 minutter å kjøre langs Rv580 og E39 via forbi Lagunen og Nesttun. Du kan også kjøre over Kokstad og Søreide, det tar et par minutter lengre, men kan være ganske travelt i rushtiden, særlig over Kokstad.
Bergen har et kompakt bysentrum der opplevelsene står tett i tett. Det kan være en utfordring å finne parkering, men ByGarasjen, KlosterGarasjen og flere andre større parkeringshus tilbyr ubegrenset parkeringstid fra 10 kr for hver påbegynte 30 minutter. Det er mulig å parkere i sentrumsgatene på skiltete P-felt, det koster fra 22 kr / timen i utkanten av sentrum til 44 kr / timen for ekspressparkering på enkelte områder der du maks kan stå i en time. Du kan betale på automat med mynter, kredittkort eller med mobilen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.