Sammenlign og spar på hoteller i Oslo

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Oslo

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Oslo-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Oslo. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Oslo | Sammenlign priser på billige hotell i Oslo

Norges hovedstad er også landets mest besøkte av turister. Tilreisende til Oslo har mye å velge mellom både når det gjelder underholdning og overnatting. Den flotte Opera-bygningen i Bjørvika har blitt en av byens perler, og Oslo har et stort utvalg av museer og gallerier alle kulturinteresserte bør ta en titt på. Gå ikke glipp av Munch-museet, eller skulpturene i Vigelandsparken. Oslo er en av Europas minste hovedsteder, og du er aldri langt unna naturen, selv om du befinner deg midt i sentrum. Nordmarka er et populært utfartssted for fastboende og besøkende i Oslo, og du finner mange gode turområder også rundt byens mange vann og grøntområder. Skisport er populært, og Holmenkollen er stadig en av Oslos mest populære severdigheter.

Utelivet i Oslo er fordelt på flere områder, blant annet populære Grünerløkka, rundt Youngstorget, eller på relativt dyre Aker Brygge. Oslo har blitt rangert blant verdens beste byer for kaffedrikkere, og det er en rekke fantastiske kaffebarer du bør stikke innom om du liker en god kopp kaffe. Prøv for eksempel Tim Wendelboe eller Stockfleths. Den relativt nyåpnete Mathallen er et mekka for mat- og drikke-entusiaster.

Oslo-hoteller finnes i alle prisklasser. Du kan finne rimelige sentrumshoteller i gåavstand til de fleste attraksjoner, selv om det kan være billigere å bestille hotellrom like utenfor Oslo sentrum. Et par ungdomsherberger og vandrerhjem tilbyr billig overnatting. Byen har også flere luksushoteller og firestjerners hotell med gode fasiliteter, inkludert innendørs svømmebasseng. Nye boutique-hoteller har dukket opp i den senere tid, og her er fem-stjerners-hotellet Grims Grenka et godt eksempel, med stilig innredete hotellrom og fokus på design. Hvis du kommer med fly til Oslo er det flere større hotellkjeder ved Oslo Lufthavn som ligger praktisk til for reisende. Det kan være vanskelig å finne hotellrom sentralt i Oslo under større arrangementer eller i travle perioder i høysesongen, så det anbefales å bestille hotell i god tid på forhånd, gjerne ved å finne rimelige hotelltilbud på nett.

Visste du at...?

Lær om Alfred Nobel, Nobelprisens historie og tidligere vinnere på Nobels Fredssenter. Hvis du vil besøke Oslo i uken rundt Nobelprisutdelingen bør du bestille overnatting i god tid på forhånd – og vær forberedt på at prisene nesten kan dobles!

Sinnataggen i Frognerparken er Gustav Vigelands mest kjente skulptur, og har flere ganger vært utsatt for både tyveri og hærverk.

Om sommeren er deler av Slottet åpent for besøkende, så du kan se hvordan kongefamilien bor.