Oslo

19. mai 2019 - 20. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Oslo inkluderer Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo, Clarion Collection Hotel Gabelshus og Clarion Collection Hotel Bastion basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Oslo ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Oslo

fra kr 1 180
fra kr 1 404
fra kr 2 567

Hva sier de reisende om Oslo?

9,8
Friluftsentusiaster
8,6
Eventyrlystne
8,5
Natteravner
7,8
Historieentusiaster
7,4
Backpackere
Medlemsvurderinger (124)
Aleksandra  M
Aleksandra M
23.03.2019

Oslo kombinerer havet, fjellene og innsjøene. Selv om det er hovedstaden, er det veldig grønt, det er mye uutviklet plass. For dette er moderne arkitektur i tråd med historiske bygninger. Norsk mat er ikke lett å finne og å akseptere i hvert fall gjennom min smaksløk. Å spise ute er veldig dyrt for gjennomsnittspolen. Offentlig transport er oppsiktsvekkende. Jeg elsker denne byen.

Justine Wargnier
Justine Wargnier
13.02.2019

Vi tilbrakte 2 dager i Oslo i november i fjor, og vi elsket det! Byen er veldig vakker, ren, det er masse å se (parker, opera, ...) og gå på gata er veldig hyggelig. Naturen er heller ikke langt, enten for å nå Nordmarka-skogen eller ved å ta en ferge til Aker Brygge for Gressholmen. Natten falt raskt på denne tiden av året, som var ganske eksotisk! Jeg kan ikke vente med å gå tilbake

LUCIA  A
LUCIA A
25.01.2019

To dager var ikke nok .. Veldig fin by .. Forbered deg selv hvis du reiser om vinteren .. Kan bli veldig kaldt ..

Leandro Eduardo da Silva
Leandro Eduardo da Silva
13.01.2019

Fantastisk sted, tusenvis av alternativer, utdannede mennesker. Det er en dyr, men oppsiktsvekkende by!

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 1 197 per natt. Den dyreste måneden å bo i Oslo er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 700 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 1 387 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 434 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Oslo er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 11,3°C/52,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 22,3°C/72,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −4,4°C/24,1°F.
Nærmeste flyplass for Oslo er Oslo Gardermoen (OSL) (36,74 km).

Planlegg en tur til Norge