Sammenlign og spar på hoteller i London

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i London

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær London-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i London. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i London | Sammenlign priser på billige hotell i London

Det er noe spesielt med London. En av de fremste verdensmetropolene, med en helt egen identitet som kjennes igjen overalt. Det er utallige ting å se, gjøre og oppleve, både når det gjelder sightseeing, kultur og shopping. Du må iallefall se Big Ben og Westminster, og kanskje kronjuvelene i det hjemsøkte Tower of London. Dronningens residens Buckingham Palace er åpent for turister om sommeren, og det er alltid populært å se ‘the changing of the guards’, som finner sted annenhver dag. Andre turistklassikere inkluderer pariserhjulet London Eye, båttur på Themsen, Hyde Park, neonskiltene på Piccadilly Circus og den ikoniske Tower Bridge. London er full av fantastiske muséer, og det beste av alt er at mange av dem er gratis. Gå ikke glipp av Tate Modern, British Museum og det underholdende Science Museum like ved Natural History Museum. Teater i Covent Garden, en handletur til Harrods, klassisk pub-mat på en av byens mange gastropuber, eller kanskje en konsert eller musikal bør også med.

Å finne hotell i London burde ikke by på noen problem – du finner hotellrom i alle prisklasser og for enhver smak. Foretrekker du tradisjonelle bed & breakfasts, rimelige hotellkjeder, stilriktige boutiquehoteller eller overdådig luksus på femstjerners-hoteller? London har alt. Det er generelt relativt dyr overnatting her, men du kan finne rimelige hotelltilbud på nett. Hvis du bestiller i god tid, unngår store arrangementer som Wimbledon eller London Maraton, og er villig til å bo litt utenfor de sentrale undergrunnssonene kan du få svært billige hotellrom. Om pris ikke er et problem bør du ta en titt på de verdensberømte London-hotellene The Savoy, The Ritz og Claridges, som gir deg – og de mange kjente gjestene deres – en varm velkomst. For rimeligere alternativer er små pensjonater utenfor sentrum, billige sovesaler på ungdomsherberge eller vandrehjem, og de mange billighotellene som ligger spredt utover hele byen bra valg. Det er dyrest i West End og like i nærheten av de største turistattraksjonene. Kommer du med fly til London kan du bo greit på flyplasshotellene ved alle Londons flyplasser.

Visste du at...?

* Det er forbudt å dø i Palace of Westminster. Men du kan fortsatt besøke parlamentet på en guidet tur hver lørdag hele året.

* EUs høyeste bygning er den nybygde The Shard på 310 meter, som nå dominerer Londons skyline. Du kan ta heisen opp til 72 etasje for å se utsikten, eller spise på en av de tre (dyre) restaurantene.