Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Bilutleie i New York - Sammenlign hos Skyscanner

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

###Leie bil i New York

New York er kanskje en av verdens mest fascinerende byer. Med leiebil har du friheten til å utforske mer enn bare Manhattan, og du kan kjøre til spennende bydeler som Bronx, Queens og Brooklyn, eller legge turen til deler av New York State som de fleste turister aldri får se. Det er hundrevis av bilutleiefirmaer i New York, og noen av de største er Avis, Enterprise, Dollar, Thrifty, Hertz og National. I tillegg er lokale New York-leiefirmaer og amerikanske spesialister som Prestige, Empire og Alamo tilgjengelig over store deler av byen. Det er flest bilutleiefirmaer i downtown Manhattan, men dersom du kommer med fly til New York kan du gjerne hente leiebilen på flyplassen. De største leiebilselskapene har skranker både på JFK flyplass, LaGuardia og Newark. Hvilken type bil du bør leie kommer an på hva du vil gjøre i New York. For bykjøring er smarte kompaktbiler best, mens stasjonsvogner og amerikanske klassikere passer godt om du skal ut av byen. Lei en større familiebil eller minibuss om dere er mange.

###Utforsk New York

I New York sentrum er det en opplevelse å kjøre nedover Madison Avenue, Broadway eller Fifth Avenue blant de mange gule taxiene som byen er så kjent for. Stikk innom Times Square, Empire State Building og Rockefeller Centre, og kjør gjennom eller under Central Park for å komme til det flotte Museum of Natural History. Da kan du parkere leiebilen og ta en piknik i Central Park med det samme, eller besøke dyreparken, leie en båt for å ro i The Lake eller oppleve kunstutstillingene på The Metropolitan Museum of Art. Joe DiMaggio Highway går rundt Manhattan langs Hudson River, med Franklin D Roosevelt Drive på den andre siden mot East River. Her får du god utsikt over elven, mot New Jersey, Brooklyn og Williamsburg, mens du kan også kjøre gjennom Holland Tunnel eller over Brooklyn Bridge for å se den kjente New York skyline.

###Fakta om bil i New York

New York har hatt en rekke trafikkproblemer, fra støy og tuting til trafikkork og forurensing. De har innført fartsgrenser på 40 km/t på alle gater i sentrum, dersom ikke annet er skiltet, og du kan bli bøtelagt for å tute. Det er ikke lov å kjøre i kollektivfelt. Det er stadig flere sykkelveier i New York, og du må se opp for både syklister og fotgjengere, i tillegg til taxiene som er overalt.

Parkering kan være utfordrende i New York, men det er mange parkeringshus og også mulig å parkere langs veien flere steder. Prisene på parkering varierer, men langs gaten koster det som oftest mellom $1 i timen i Queens, Bronx, Brooklyn og Staten Island, og opptil $5 i timen sentralt på Manhattan. Parkeringshus er som oftest dyrere, fra rundt $5-6 i timen. Parker aldri i nærheten av en brannhydrant eller ved fotgjengeroverganger. Dersom du kjører inn til New York på noen av broene eller i tunnelene er det bomavgift. Dersom du betaler kontant koster det $14.00 for personbiler.

(Informasjonen var korrekt og oppdatert i april 2015)

###Severdigheter i New York-området

Med bil i New York kan du planlegge en kjøretur til de mange spennende severdighetene like utenfor byen og i områdene rundt. En av de aller mest populære utfluktene fra New York med bil er Coney Island. Den ligger helt sør i Brooklyn, bare en halvtime fra Manhattan. Her er det sandstrender, fornøyelsesparker og hotdog-boder, med sol og sirkus for både små og store. Hvis du kjører mot øst finner du mange av de populære feriestedene befolkningen i New York flokker til når sommeren kommer. Det tar to timer å kjøre til The Hamptons, der feriestedene til de rike og berømte ligger, mens Long Beach og Fire Island er gode alternativer nærmere byen, bare en times kjøring fra Manhattan. For naturopplevelser kan du pakke fjellskoene i leiebilen og dra nordover til Bear Mountain, 80 kilometer fra Manhattan. En flott kjøretur langs Hudson River og Palisades Parkway tar deg til denne regionsparken der du kan fiske, gå på tur, leie sykkel eller båt, svømme i svømmebasseng eller besøke den lokale dyreparken.

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.