Sammenlign og spar på hoteller i Stockholm

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Stockholm

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Stockholm-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Stockholm. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Stockholm | Sammenlign priser på billige hotell i Stockholm

Vakre Stockholm kalles gjerne Nordens Venezia, og med sine elver, øyer og et femtitalls broer som knytter byen sammen, er det lett å se hvorfor. Den svenske hovedstaden er en vakker storby, med over 1,4 millioner innbyggere i byområdet, og det er et populært reisemål for norske turister. Den urbane, trendy byen med mange utesteder, gode restauranter, shoppingmuligheter og et variert kulturtilbud tiltrekker seg besøkende fra hele verden.

Byen er bygget opp rundt fjorten øyer, og de to historisk viktigste er Gamla Stan og Riddarholman, med godt bevart middelalderarkitektur. Gamla Stan har mange av Stockholms attraksjoner, for eksempel Kungliga slottet og Moderna Museet, som du bør besøke om du er interessert i kunst og design. (Les mer om Stockholm som designhovedstad her.) Djurgården og Vasamuseet er også populære blant turistene. For shopping er området rundt Södermalm blant de beste, eller ta turen til ‘SoFo’, der du finner et yrende folkeliv på gater og torg, og i de mange kafeene, butikkene og pubene.

Stockholms hotelltilbud varierer fra rimelige vandrerhjem drevet av Svenska Turistföreningen, til fire- og femstjernershoteller som ligger vakkert til langs vannet. Det er relativt mange hoteller i byen, og stor sjanse for å finne ledige rom. Det er flere hotell i mellomklassen enn de billigste overnattingsmulighetene, men du finner noen overraskende gode hostels, som Chapman på Skeppsholmen eller Best Hostel på Skeppsholmen. Grand Hotel er Stockholms fremste luksushotell, og her er det dyrt og deilig. Andre hotell Stockholm kan by på inkluderer hotellkjedene Rica, Sheraton, Hilton og Scandic. Det er generelt billigere å bo jo lengre unna sentrum du kommer – men er du i nærheten av offentlig transport kan det være en god måte å spare penger på overnatting. Du kan også finne billige hotell på nettet, og mange hoteller i Stockholm gir gode turistrabatter og spesialtilbud utenfor høysesongen. Hvis du kommer med fly til Stockholm, finner du flere praktiske overnattingsmuligheter ved flyplassene. For eksempel ligger både Radisson Blu, Ibis og Clarion nær Arlanda. Det aller mest spennende stedet å bo i Stockholm er kanskje Jumbostay som ligger like ved Arlanda flyplass. Det er et fly som er omgjort til hotell/ungdomsherberge med rimelige rom.

Visste du at...?

* Stockholms-skjærgården består av over 24 000 øyer!

* Du kan besøke Astrid Lindgrens verden på Junibacken, det barnevennlige museet som ligger i Djurgården og har smakebiter fra alle de kjente og kjære favorittene.

* Skansen i Stockholm var verdens aller første friluftsmuseum.