Kart

Billige flybilletter fra Oslo til Amsterdam Schiphol

Flyvningsinformasjon Oslo til Amsterdam Schiphol

Billigste returpris forrige måned

kr 704

Direkte flyselskap

7

Flyvninger per uke

71

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 889 kilometer

1t 30min

Mest populære flyselskap forrige måned

KLM

Amsterdam Schiphol

1 flyplass

Fly fra Oslo til Amsterdam Schiphol

Informasjonen var korrekt og oppdatert i september 2015

Flyselskaper som flyr fra Oslo til Amsterdam Schiphol

Det går mange direktefly mellom Oslo og Amsterdam Schiphol hver eneste dag. Tre flyselskaper tilbyr flyvninger på strekningen: SAS, Norwegian og KLM. KLM har flest flyavganger, med seks faste avganger fra Oslo Gardermoen hver dag, også i helgene. Det går også seks daglige returfly fra Schiphol til Gardermoen med KLM. Norwegian har en daglig avgang til Amsterdam fra Oslo alle dager unntatt lørdag, og SAS flyr to daglige fly til Schiphol unntatt lørdag, da det er en avgang. Flyreisen fra Gardermoen til Schiphol tar litt over halvannen time. KLM flyr også to daglige direkteavganger mellom Sandefjord Torp og Amsterdam Schiphol. Det er mulig å finne flyreiser med andre flyselskaper til Amsterdam, men da må du regne med en mellomlanding. Direkteflyene er det vanligste valget for de som reiser mellom Oslo og Amsterdam, enten de skal på ferie eller på forretningsreise.

Flyplassinformasjon

Fra Gardermoen flyr du til Amsterdam Schiphol fra utenlandsterminalen. Denne kommer du til ved å ta til høyre etter sikkerhetskontrollen. For alle passasjerer til destinasjoner i utlandet er det mulig å handle avgiftsfrie produkter i taxfree-butikken. Duty Free på Oslo Gardermoen har et stort utvalg av alkohol, parfyme, sjokolade, kosmetikk og tobakk. Det er også mange fristende serveringssteder i avgangshallen, fra sushi og burgere til champagnebar og kafeer. Du kan få varme og kalde retter, en kald pils eller en god kopp kaffe. For de som vil bruke ventetiden på å shoppe finnes det også en rekke fine butikker. Du finner både bokhandel og motebutikker, elektronikkutsalg, gullsmed og delikatesseforretning, samt flere kiosker og andre butikker. Hvis du vil ha med norske suvenirer eller spesialiteter til Amsterdam kan du kjøpe dette for eksempel i Christiania Glasmagasin eller hos Salmon House.

Flyene fra Sandefjord Torp går fra flyplassens utenlandsdel. Her er det også en stor taxfree-butikk med lave priser på kosmetikk, parfyme, alkohol og tobakk. På Torp er det gratis wifi i ubegrenset tid, og du finner flere spisesteder med et stort utvalg varme og kalde retter, og fristende drikkevarer.

Amsterdam Schiphol er en av Europas største flyplasser. Fly fra Oslo ankommer en av de fire ulike ankomstsonene. Alle er innen gåavstand til resten av flyplassen. Utenfor terminalbygningen er det lett å finne frem til transport inn til sentrum av Amsterdam. Det går både tog, buss og taxi fra Schiphol flyplass. Dersom du har bestilt leiebil i Amsterdam finner du leiebilskrankene godt skiltet i ankomsthallen når du lander.

Praktisk informasjon

Når du flyr til Amsterdam fra Oslo bør du beregne nok tid på flyplassen. Både Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp anbefaler at du møter opp to timer før avgang. Du kan bruke innsjekkingsautomater på flyplassen eller sjekke inn på internett eller mobil på forhånd. Det er selvbetjent bagasjeinnlevering på begge flyplassene. Dersom du vil sjekke inn i skranke bør du sjekke innsjekkingsfrister med flyselskapet, for dette varierer med flyselskap og billettype. Husk at du også må rekke gjennom sikkerhetskontrollen, som kan ta noe tid i travle perioder. Reiser du bare med håndbagasje kan du gå rett til gaten via sikkerhetskontroll. Alle reisende må ha med gyldig pass på reisen til Amsterdam.

Greit å vite om Amsterdam

Den nederlandske hovedstaden er et populært reisemål. Klimaet i Amsterdam er ganske likt klimaet i Oslo. Makstemperaturen i juli og august ligger på rundt 20°C, noe lavere enn Oslos 22°C. Vinterstid blir det sjelden langt under null grader, og gjennomsnittet i januar er på rundt 3°C. Nederland ligger i samme tidssone som Norge. Det er mange fine ting du kan gjøre i Amsterdam. Prisene i Amsterdam er noe lavere enn i Oslo. Du kan finne gode tilbud på hotell i Amsterdam hvis du er ute i god tid. Her er ti kule overnattingsmuligheter i Amsterdam! Mat og drikke er også en god del billigere.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.