Bilutleie i Split - Sammenlign hos Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Premium / Luksus4-5 dører
5
4
Premium / Luksus
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 077

Mini2–4 dører
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr 287

Kompakt4-5 dører
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr 402

Full størrelse4-5 dører
4
4
Full størrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr 777

SUV4-5 dører
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr 539

Stasjonsvogn4-5 dører
5
3
Stasjonsvogn
eller lignende

Tilbud fra

kr 526

Middels4-5 dører
5
2
Middels
eller lignende

Tilbud fra

kr 583

Kabriolet2–4 dører
4
3
Kabriolet
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 229

Økonomi4-5 dører
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr 333

Minibuss4-5 dører
7
4
Minibuss
eller lignende

Tilbud fra

kr 1 018

Unngå trengselen og få mest mulig ut av storbyoppholdet ditt i Split ved å leie bil. Det er enkelt og greit - bestill på nett, gå av flyet og kjør avgårde. Ja, du må gå gjennom passkontrollen og vise førerkortet ditt til de bak skranken til utleieselskapet også, selvfølgelig, men du skjønner tegningen.

Du trenger ikke begripe kompliserte offentlige transportsystemer: bare hopp i leiebilen og legg i vei. Med våre hoteller i Split kan du finne og sammenligne de beste prisene for hoteller med parkering, så både du og leiebilen din har et sted å bo.

Med Skyscanner kan du velge bilen du vil ha, til en pris du liker. Bare fortell oss datoene du skal reise, så viser vi deg hvilke biler som er tilgjengelig fra en rekke bilutleiefirmaer i Split. Uavhengig av om du er på jakt etter en sjarmerende cabriolet for en romantisk ferie, en minibuss for et helt utdrikningslag, eller en stasjonsvogn til familieferien, viser vi deg de beste tilgjengelige tilbudene og hjelper deg å spare penger.

Når du har sett alle attraksjonene Split kan by på, kan du feste setebeltet og utforske videre. Kjør ut på landsbygda for å få et unikt perspektiv på Split, besøk en av byene i nærheten uten noe stress, eller bare nyt følelsen av den åpne landeveien under hjulene. Å leie en bil i Split åpner opp en hel ny verden av muligheter, og fjerner stresset med å oppleve nye steder.

Med en leiebil i Split trenger du ikke bekymre deg for å komme deg til og fra flyplassen. Ikke mer panikk for å rekke neste buss: leiebilen er klar når du er klar. Nyt en avslappende, stress-fri reise så lenge du husker å høre etter lokale trafikknyheter og drar tidlig nok så du rekker frem til flyplassen i god tid.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.