Sammenlign bilutleiepriser ved Split flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie på Split flyplass Denne informasjonen er korrekt per mai 2015

Split flyplass er den tredje største flyplassen i Kroatia med flere nasjonale og internasjonale flyvninger. Den betjenes av over 50 flyselskaper og er base for Croatia Airline. Split flyplass ligger ca. 25 kilometer vest for Split og er tilknyttet sentrum med både flybuss og vanlig buss. Ønsker du derimot fleksibilitet og mulighet til å utforske mer av landet, er det lurt å leie bil. ###Bilutleie på Split flyplass Det er mange bilutleieselskaper på Split flyplass, blant dem Budget, Hertz, Europcar, Adex, Dolalr og Thrifty. Selv om utvalget er bra, anbefaler vi at du bestiller bil på forhånd slik at du ikke står der med skjegget i postkassa og uten fremkomstmiddel. ###Bensinstasjoner i nærheten Split flyplass Avhengig av bilutleieavtalen din, må du levere tilbake bilen med full tank.

I disse GPS-dager vil du ikke ha noen problemer med å finne en bensinstasjon, men det er allikevel kjekt å vite at det finnes flere i nærheten av flyplassen. Hele fire bensinstasjoner ligger mindre enn 15 minutter unna, tre av dem langs Ivana Pavla II (vei 8). ###Hvordan komme seg fra a til å Kroatia er et fint land å utforske med bil. Motorveien er av god kvalitet og tar deg trygt og raskt fram til reisemålet. Har du tid og tålmodighet, er det fint å kjøre langs den gamle veien langs kysten – den kan bli ganske trafikkert på sommeren. Leiebil gir deg frihet og mulighet til å utforske kriker og kroker, byer og tettsteder. Her er tre biltur-forslag. ###Split (24,3 km) Split er den nest største byen i Kroatia og det bankende hjertet til Dalmatia-regionen. Det er stor og travel by, og en av Adriaterhavets mest fascinerende havner med en lang og begivenhetsrik historie. Den ligger bare enn 30 minutter fra flyplassen.
Veibeskrivelse:
Ta Ivana Pavla II. Følg skilt mot Split. ###Brela strand (66,8) Brela strand er så fin at du har vanskelig for å tro at du er i Europa. Det er en av Kroatias beste strender med krystallklart vann og mange små viker, hver av dem private “hjemmesteder”. Også byen Brela er nydelig med sin tiltalende blanding av nye og gamle hus.
Veibeskrivelse:
Ta Ivana Pavla II (vei 8) strake veien sørover. Den går hovedsakelig langs kysten. Kjøreturen vil ta deg ca. 1 time og 12 minutter.
Å kjøre langs kysten i Krotia kan være en utrolig fin opplevelse. Men være oppmerksom på at veiene, som mange andre steder i landet, er smale og svingete. ###Makarska (101 km) Makarska er en pittoresk by og havn ved foten av det ruvende Biokovo-fjellet. Byen er omgitt av herlige rullesteinstrender og ligger ikke langt unna Brela strand. Naturen er flott og klimaet relativt mildt. Det er ikke kanskje ikke så mange kulturelle severdigheter å snakke om, men Makarska er en ideell base for aktive reisende. Biokovo-fjellet, for eksempel, byr på turer på alle nivå.
Veibeskrivelse:
Ta Ivana Pavla II (vei 8) sørover. Fortsett på A1/E65. Følg skilt mot Makarska.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.