Sammenlign bilutleiepriser ved Amsterdam Schiphol flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie på Amsterdam flyplass Denne informasjonen er korrekt per mai 2015

Amsterdam flyplass, eller Schiphol som den er bedre kjent som, er Europas 4. største og verdens 14. største målt i antall passasjerer. Hver år flyr rundt 50 millioner reiseglade passasjerer inn og ut fra det som flere ganger har blir kåret til en av verdens beste flyplasser. Den ligger sentral til langs hovedvei A4 og ca. 15 kilometer fra landets hovedstad. Lei deg bil på flyplassen ved hjelp av Skyscanner leiebilsøk. ###Leiebilmuligheter på Schiphol På Schiphol finnes det seks bilutleieselskaper: Avis, Budget, Enterprice, Europcar, Hertz og National. Alle har skranker på Schiphol Plaza ved ankomsthallen. ###Bensinstasjoner i nærheten av Schiphol Avhengig av bilutleieavtalen din, må du levere tilbake bilen med full tank.

De tre nærmeste bensinstasjonene ligger alle mindre enn 15 minutter unna flyplassen:
BP Biemond Aalsmeer. Adresse: Lakenblekerstraat 9 – 13 minutter
Esso. Adresse: Beneluxbaan 10 – 14 minutter
Tango. Adresse: Langsom 2 – 9 minutter

###Hvordan komme seg fra a - å Amsterdam flyplass ligger midt hjertet av Europa, og avstandene til nabolandene og spennende reisemål er korte. Leier du bil kan du velge om du vil dra på biltur i Nederland eller legge Sentral-Europe for dine føtter. Vi har valgt ut tre steder som du uten problem kan finne fram til på fire hjul. ###Rotterdam (60,2 km): Selv om Rotterdam er den nest største byen i Nederland, har den ofte blitt oversett. Men det som først og fremt har vært kjent for verftsindustri har utviklet seg til en førsteklasses storby. I dag fremstår byen som ung, dynamisk og spennende med imponerende arkitektur, festivaler og mange kulturelle og sportslige arrangement, samt et pulserende uteliv. Rotterdam ligger ca. 50 minutter unna Schiphol.

Veibeskrivelse:
A4 / E19 går strake veien fra Schiphol til Rotterdam. Å parkere i Nederland er litt som å parkere i Norge: Det er dyrt. Og bøtene er ikke små. Glemmer du å betale kan du også risiker at bilen blir tauet bort, avhengig av hvor du har parkert. En billigere løsninger er å parkere i et parkeringshus utenfor sentrum og ta Metro eller buss inn til byen. ###Edam (41,5 km) Glad i ost? Da er det bare en ting å kjøre. Ta bilen fatt og kjør til Edam, edamerostens hjemby, som ligger en halvtime nord for Schiphol. Det er en søvnig liten by med teglsteinhus, koselige kanaler og små kafeer. Hver onsdag i juli og august er det ostemarked.

Veibeskrivelse:
Følg A4/E19 og A10 til N247. Følg skilt til Edam. ###Brugge (271 km) Hva med en svipptur over grensa til Belgia og byen Brugge, hovedstaden i den belgiske provinsen Vest-Flandern? Litt under 3 timer fra Amsterdam venter en pittoresk middelalderby med koselige brosteinsbelagte gater og romantiske kanaler, samt noen av de mest fotogene torg, tårn og kirker du noen gang har sett. Vær forberedt på mange turister, spesielt i sommermånedene – det er nemlig flere enn deg som ønsker seg hit.

Veibeskrivelse:
Ta A4. Kjør så A2, A27/E311, E19, E17 og E40. Fortsett deretter på N351 fram til Brugge. Har du planer om å krysse landegrenser med leiebilen din bør du forhøre deg med bilutleiefirmaet først for å være sikker på at dette er ok.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.