Kart

Billige flybilletter fra Stavanger til Oslo

Flyvningsinformasjon Stavanger til Oslo

Billigste returpris forrige måned

kr 786

Direkte flyselskaper

5

Flyvninger per uke

194

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 302 kilometer

0t 45min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 flyplasser

Fly fra Stavanger til Oslo

Informasjonen var korrekt og oppdatert i juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Stavanger til Oslo

Det går mange fly mellom Stavanger Lufthavn Sola og Oslo, både til Gardermoen og Torp. Det er tre flyselskaper som flyr strekningen: SAS, Norwegian og Widerøe. Widerøe flyr direkte fra Stavanger til Torp på bare 45 minutter, mens SAS og Norwegian tar 50 minutter på flyturen til Gardermoen.

Fra Stavanger er det opptil 13 daglige avganger til Gardermoen, og 4 flyavganger med Widerøe til Torp. Oslo er den mest populære destinasjonen fra Stavanger, fulgt av Bergen. Nesten halvparten av reisene mellom Stavanger og Oslo er forretningsreiser.

Flyplassinformasjon

Alle flyene til Oslo går fra Stavanger Solas ene terminal. De fleste går fra gatene 17-22, men se på billetten din og følg med på skjermene på flyplassen i tilfelle det er endringer i oppsatt avgang.

Før du setter deg på flyet kan du besøke butikkene eller få deg noe å spise på Sola. Det er flere muligheter til å shoppe, enten du er ute etter klær og tilbehør fra kjente merkevarer i ARG Airport Fashion eller du vil kjøpe bøker, spill eller lesestoff på Ark bokhandel. Stavanger Lufthavn Sola har også en Narvesenkiosk der du finner snacks og smågodt, blader og aviser, og fristende bakevarer.

Stavanger flyplass har mange fristende restauranter, kafeer og serveringssteder. Kaffebaren Brenningen, restauranten Ureist og baren Brisen ligger alle like ved gatene som flyr til Oslo. Peppes og La Baguette serverer også fristende mat for flypassasjerer på innlandsterminalen. Flere familievennlige spisesteder har barnemeny eller mat som passer til små barn, og du kan også be de ansatte om hjelp til å varme opp barnemat og tåteflasker på alle spisestedene. Hvis du reiser med barn kan du låne gratis barnevogn under hele oppholdet på flyplassen. På stellerommene finner du både stellematter og ammestoler, og stellerommet ved gate 18 har mikrobølgeovn hvis du vil varme opp medbrakt mat.

Det er gratis trådløst internett på Sola. Logg på med e-postadressen din for å få gratis wi-fi i opptil to timer. Det er også mulig å kjøpe mer tid og høyere hastighet på nettforbindelsen.

Praktisk informasjon

For innlandsreiser mellom Stavanger og Oslo anbefales det å være på flyplassen en time før avgang. Flyselskapene har ulike regler, men både SAS, Norwegian og Widerøe opererer med innsjekking minimum en time før flyet går. Det er både innsjekkingsautomater og betjente skranker på Stavanger Lufthavn, og selvbetjent bag drop gjør prosessen enda raskere. Dersom du har sjekket inn på forhånd og bare har håndbagasje kan du gå direkte til sikkerhetskontrollen.

For innlandsreiser trenger du bare å ha ombordstigningskort for å komme gjennom sikkerhetskontrollen. Utskrift av elektronisk billett, boardingkort fra automat eller flybillett med ombordstigningskort på mobil aksepteres. Dersom du sjekker inn bagasje må du kunne fremvise gyldig legitimasjon med bilde.

Greit å vite om Oslo

Prisnivået i Oslo og Stavanger er ganske likt, men det kan være rimeligere på enkelte ting i Oslo. Særlig restaurantbesøk og overnatting kan være et hakk rimeligere i hovedstaden, blant annet på grunn av stort utvalg og mange valgmuligheter. Når du kommer til Oslo opplever de fleste at det er noe varmere og som oftest tørrere og mindre regn enn i Stavanger. Temperaturen i Oslo kan bli ned i -10°C de kaldeste vinterdagene, mens sommeren kan lokke med over 25°C, selv om gjennomsnittet ligger på litt over 20°C.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.