Kart

Wideroe flybilletter

Generell informasjon

Widerøe er Nordens største regionale flyselskap, og spesialiserer seg på regionsreiser til norske flyselskaper og noen destinasjoner i utlandet. Selskapet er heleid av SAS, og utenlandsflygningene er som oftest codeshare. Widerøe har en flåte på 39 Dash-8-fly og flyr til 41 norske flyplasser, hovedsaklig på kysten fra Sogn og Fjordane til Finnmark. Hovedkontoret til Widerøe ligger i Bodø, mens flere av de administrative funksjonene utføres fra selskapets kontorer på Lysaker. Flyselskapet Widerøe har 1400 ansatte og frakter 2,5 millioner passasjerer hvert år.

Bagasjeinformasjon

Som med alle flyselskaper er det begrensninger for hvor mye bagasje du har lov å ta med deg ombord eller sjekke inn med Widerøe, og det kommer an på hvilke flybilletter du har kjøpt.

Du bør alltid sjekke med flyselskapet direkte før du reiser. For oppdatert informasjon om hvor mye bagasje som er tillatt, og eventuelle kostnader, gå til Widerøes nettsider.

Innsjekkingsinformasjon

Widerøe opererer med forskjellige typer reiser, som alle har forskjellige frister for innsjekk. De varierer fra 20 minutter før avreise på kortbaneflyvninger til 45 minutter for reiser fra Europa.

Du kan sjekke inn på internett eller mobil fra 22 timer før avreise. På Widerøes nettsider kan du velge sete eller endre setevalg, registrere EuroBonus, skrive ut bekreftelse eller kansellere reisen.

Det er også innsjekkingsautomater på alle flyplasser og du kan benytte deg av disse for alle reiser unntatt flyvninger til USA. Skrankeinnsjekk er tilgjengelig for Widerøe-passasjerer på Business eller Economy Extra, på alle flyplasser unntatt kortbanedestinasjonene.

Hva er inkludert i prisen, og hva er ekstra?

Widerøe serverer gratis frokost på innenlandsruter over 40 minutter frem til klokken 09.30, og gratis te og kaffe hele dagen, dersom du flyr på de største flyene. På Widerøes minste Dash 8-100-flyene er det ikke gratis servering av praktiske årsaker, men du kan kjøpe kald drikke, snacks og sjokolade på alle flyreiser. På internasjonale flyvninger tilbys gratis aviser til alle passasjerer.

3 grunner til å fly med Widerøe

1/ Widerøe flyr til over dobbelt så mange norske flyplasser som noe annet flyselskap

2/ Dersom du ikke har flydd i propellfly før er det en egen opplevelse

3/ Widerøe har vunnet «Årets flyselskap innenriks» tre år på rad, kåret av reisebransjen selv.

 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.