Kart

Turkish Airlines flybilletter

Generell informasjon

Turkish Airlines er Tyrkias nasjonale flyselskap, med hovedflyplass i Istanbuls Atatürk Lufthavn. Selskapet ble stiftet allerede i 1933 og har dermed mange år på baken og mye erfaring. De flyr nå mellom over 200 reisemål verden over. I 2012 ble Turkish Airlines med 87 destinasjonsland flyselskapet i verden med det største nettverket av reisemål..

Innsjekkingsinformasjon

Innsjekk på internett er tilgjengelig på alle ruter med Turkish Airlines for alle passasjerer som har en billettbestilling før ankomst til flyplassen. Man kan sjekke inn fra 24 timer før avreise frem til 90 minutter før flyet letter. Du kan sjekke inn og velge sete for opp til 8 reisende på samme billettbestilling.

For tradisjonell innsjekking på flyplassen må passasjerer ankomme minst to timer før avgang ved internasjonale reiser, og minst 1 time ved innenriksturer. Fra noen flyplasser kan man også velge å sjekke inn på selvbetjent innsjekkingsautomat eller via mobiltelefon.

Bagasjeinformasjon

Det anbefales alltid å sjekke selskapenes egne hjemmesider for oppdatert bagasjeinformasjon før avreise. Med Turkish Airlines gjelder det i enda større grad, ettersom begrensninger og gebyrer for bagasje ofte varierer - ikke bare fra billettklasse til billettklasse, men også fra rute til rute. Hva du kan ta med deg varierer så mye som fra 1 stk bagasje på 10 kilo, opp til 2 stk innsjekkete kolli på 32 kilo hver.

Hva som er tillatt som håndbagasje varierer også, så sjekk Turkish Airlines’ hjemmesider selv om du ikke skal sjekke inn bagasje.

Hva er inkludert, og hva er ikke

Minst et kolli håndbagasje og et stykke innsjekket bagasje er med i prisen uansett billettype. 

På noen fly finner du interaktive underholdningsskjermer i hvert sete, der passasjerer kan velge film, TV, musikk og spill.

Dessuten serveres det ikke minst usedvanlig god mat ombord. Et panel av uavhengige reisende kåret i 2012 maten på Turkish Airlines som den beste flymaten i verden.

3 grunner til å fly med Turkish Airlines

1)      Kåret til Europas beste flyselskap to år på rad

2)      Kjendiser og sportsstjerner som reiser ofte sier at det er et bra flyselskap!

3)      Verdens beste flymat, ifølge uavhengige reisende

Turkish Airlines

4,0/5
Basert på 8329 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.