Kart

Billige flybilletter fra Trondheim til Oslo

Flyvningsinformasjon Trondheim til Oslo

Billigste returpris forrige måned

kr 868

Direkte flyselskaper

4

Flyvninger per uke

220

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 430 kilometer

0t 55min

Mest populære flyselskap forrige måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 flyplasser

Fly fra Trondheim til Oslo

Informasjonen var korrekt og oppdatert i juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Trondheim til Oslo

Flyruten mellom Trondheim og Oslo er den mest trafikkerte i Norge. Du kan fly med tre flyselskaper: SAS, Norwegian og Widerøe. De fleste flyreisene går direkte mellom Trondheim og Oslo, og det er også muligheter for å reise via mellomlanding i inn- eller utland. SAS har opptil 19 daglige direkte flyavganger på ruten Trondheim-Oslo, mens Norwegian flyr opptil 10 flyvninger hver dag. Widerøe flyr flere avganger daglig direkte mellom Trondheim og Oslo Sandefjord Torp, og de flyr også til Oslo Gardermoen via mindre flyplasser som Mo i Rana, Mosjøen, Brønnøysund eller Sandnessjøen.

Trondheim-Oslo er Norges travleste flyrute. Det er også en av Europas mest trafikkerte, med nesten to millioner passasjerer mellom de to destinasjonene hvert år. Det er 55 minutter flytid mellom Trondheim Lufthavn Værnes og Oslo Gardermoen.

Flyplassinformasjon

Fly til Oslo går fra innlandsterminalen på Trondheim Lufthavn Værnes. De fleste flyavgangene har fast avgang fra samme gate hver dag, men sjekk ombordstigningskortet og se etter annonsert gate før avgang. Fastsatt gate kan endres av ulike årsaker, så sørg for å følge med på skjermene.

Hvis du må vente lenge finner du både mat, drikke og shoppingtilbud på flyplassen i Trondheim, i tillegg til mange andre praktiske tilbud for reisende. I innlandsområdet serveres det nylaget kaffe, forfriskende drikke og et utvalg matretter fra hyggelige spisesteder som Ritazza, Upper Crust, Pizza Hut og Seafood Bar, mens sportsbaren O’Learys byr på varm mat og kald øl.

Hvis du har tid før flyet går til Oslo kan du utforske bokhandelen Tanum, gjøre et kupp på parfyme og kosmetikk hos Travel Value, shoppe klær og tilbehør på Airport Fashion eller kjøpe kioskvarer, blader og alt annet du trenger til reisen hos Point.

Praktisk informasjon

Når du flyr til Oslo fra Trondheim Lufthavn bør du møte opp på flyplassen minimum 1 time før avgang for innsjekk. Dersom du bare har håndbagasje og du har sjekket inn på forhånd kan du gå rett til sikkerhetskontrollen. Trondheim flyplass har innsjekkingsautomater og både SAS, Norwegian og Widerøe tilbyr innsjekking på mobil og nett før du reiser. Bag drop er tilgjengelig ved innsjekkingsskrankene i avgangshallen.

Du må ha med gyldig legitimasjon med bilde før du går om bord på flyet til Oslo. Husk også ombordstigningskort eller boardingkort på mobil, papirløs billett på bank-/kredittkort eller utskrift av elektronisk billett med dato og navn på reisende for å komme gjennom sikkerhetskontrollen.

Greit å vite om Oslo

Selv om Oslo er litt dyrere enn Trondheim kan du stort sett vente deg samme prisnivå i de to byene. Transport inn til sentrum av Oslo er tilgjengelig hele døgnet. Fra Oslo Gardermoen kan du ta Flytoget eller lokaltog med NSB, Flybussen eller lokale bussruter. Det går også taxi, men husk at det er et stykke inn til byen fra Gardermoen. Fra Oslo Torp Sandefjord er buss gjerne det greieste alternativet inn til Oslo. Været i Oslo er generelt litt varmere enn i Trondheim, både fordi hovedstaden ligger på sørligere breddegrader, og fordi tett bebyggelse av høye bygninger holder på varmen i et eget mikroklima.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.