Kart

Billige flybilletter fra Oslo til Islamabad

Flyvningsinformasjon Oslo til Islamabad

Billigste returpris forrige måned

kr 4 159

Direkte flyselskap

1

Flyvninger per uke

1

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 5312 kilometer

6t 45min

Mest populære flyselskap forrige måned

PIA

Islamabad

1 flyplass

Fly fra Oslo til Islamabad

Denne informasjonen er korrekt per juli 2015

Flyselskaper som flyr fra Oslo til Islamabad

Det er fem flyselskaper som flyr fra Oslo, Gardemoen til Islamabad, Pakistan: Qatar, Turkish Airline, Emirates, Etihad og PIA (Pakistan International Airlines). Ingen flyr direkte.

Informasjon om flyterminalen

Oslo Lufthavn, Gardermoen har kun én terminal som består av to deler: Innland og Utland. Det bygges for tiden en terminal til, men det er usikkert når den vil stå ferdig. Følg skilt mot “Utland”. Her finnes det flere informasjonstavler som viser hvilken gate flyet ditt går fra. Avgangshallen ligger i første etasje.

På Utland ligger det et utvalg klesbutikker, en bokhandel, et glassmagasin, en kiosk , en butikk hvor du kan kjøpe norske varer m.m., samt en stor Duty Free. Det er også flere steder hvor du kan kjøpe deg noe å drikke eller spise.

Praktisk informasjon

Da dette er snakk om en internasjonal rute, bør du møte opp på flyplassen ca. 2 timer før planlagt avgang.

De forskjellige flyselskapene opererer med ulike mål for hvor stor håndbagasjen din kan være, og de store flyselskapene som flyr langdistanseruter har ofte et større slingringsmonn , men for å være på den sikre siden, bør den ikke overstige 55cm x 40cm x 20cm.

Gardermoen har selvbetjente Innsjekkingskiosker. Det er raskt og enkelt, og du unngår lange køer og sparer tid. Flyplassen har også selvbetjente bagdrop, men husk at da kan du kun levere inn innsjekket bagasje opp til 20 kilo.

Islambadad ligger 3 timer foran Norge. Husk å ta med deg pass.

Den enkleste måten å reise fra flyplassen inn til sentrum er med såkalte “yellow cabs”. Disse holder et bra nivå, men har ikke aircondition. Det er også kjekt å vite at de ikke er regulert av et sentralt byrå, så bli enig med sjåføren om pris før du setter deg i taxien. Alternativ kan du bruke et annet taxi-selskap enn Yellow cabs, da disse har aircondition. Å ta taxi i Pakistan er billig.

De fleste hoteller i Islamabad og tvillingbyen Rawalpinditilbyr gratis shuttle til og fra flyplassen. Det finnet dessuten et omfattende nettverk av lokale busser som går til alle døgnets tider.

Hva venter deg i Islamabad

Islamabad er hovedstaden i Pakistan, og den raskest voksende byen i landet, både i forhold til befolkning, økonomi og byutvikling. Med sine mer enn en million innbyggere er den livlige og travle byen i ferd med å bli en metropol.

Byen bugner av aktiviteter, steder å besøke, kultur og kulturarv. Den er også vakker, og overraskende stille. Her kan du flykte fra hverdagens tjas og mas i en av byens museer, hager og parker. Det finnes dessuten turmuligheter rett i nærheten. Været i Pakistan varierer fra sesong til sesong, men også i løpet av en dag, så du gjør lurt i å ta en titt på langtidsvarselet før du pakker kofferten.

Pakistan har et svært gunstig prisnivå, både når det gjelder mat og drikke, shopping og overnatting.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.