Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

Sammenlign bilutleiepriser i Storbritannia med Skyscanner

Enten du flyr til Storbritannia for en kort pause eller et lenger opphold, kan du slippe stresset med den videre reisen din ved å leie en bil. Med så mange bilutleiefirmaer å velge mellom, gjør Skyscanner det lett å finne det beste tilbudet. Fortell oss ganske enkelt dine datoer, så viser vi deg hvilke biler som er tilgjengelige fra hvilke utleiefirmaer. Og det som er viktigere, hvilke firmaer som tilbyr de beste prisene.

Du kan få mer ut av reisen din hvis du leier en bil. Du trenger ikke å være avhengig av offentlig transport i Storbritannia. I stedet kan du gå ut av flyet og starte eventyret ditt. Ikke noe mer strev for å presse inn kofferten din i en overfylt buss.

Nyt dagsturer uten trøbbel, kvelder uten å bekymre deg for hvordan du skal komme deg hjem og (hvis du forsyner deg selv med mat) få med deg varene hjem fra supermarkedet uten å få vondt i armene.

Enten du ønsker å leie en storbil for hele familien i ferien, en toseters bybil for en romantisk utflukt, eller noe midt i mellom, har vi det du trenger. Når du sammenligner leiebiler i Storbritannia, viser vi deg de beste tilbudene på tvers av en rekke kjøretøy, slik at du kan velge den beste bilen for din reise til en pris som passer lommeboka.

Våre bilutleieinformasjonssider har alt du trenger å vite om utleiefirmaene som er tilgjengelige i Storbritannia, og våre byguider vil hjelpe deg til å planlegge din videre reise uten et blikk bakover. Hvis du trenger hoteller i Storbritannia, kan du også sammenligne disse med Skyscanner, slik at du kan finne de beste tilbudene.

Husk på å ta med deg begge delene av førerkortet ditt (bildedel og papirdel), da de fleste bilutleiefirmaene i Storbritannia vil be om å se disse før de lar deg kjøre av gårde.

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.