Sammenlign bilutleiepriser ved Aberdeen flyplass med Skyscanner

Utleiefirmaene kan ta ekstra betalt for sjåfører under 25 år, normalt betales det når du henter bilen. Aldersrestriksjoner kan gjelde på visse steder. Sjekk utleiefirmaets nettside før bestilling.

###Bilutleie ved Aberdeen flyplass Informasjonen var korrekt og oppdatert i juni 2015

Lei en bil fra Aberdeen flyplass og utforsk den skotske østkysten, dra inn til Highlands og Cairngorms nasjonalpark eller spill golf på Aberdeens mange gode golfbaner. Uansett om du er på jobbreise til Aberdeen eller tar med familien på ferie er det praktisk med en leiebil fra Aberdeen flyplass, og de beste tilbudene får du hos Skyscanner. ###Her kan du leie bil ved Aberdeen flyplass Ved Aberdeen flyplass finner du fem bilutleiefirmaer som tilbyr et godt utvalg leiebiler for alle anledninger. Avis, Hertz, Europcar, Enterprise og National har alle utleieskranker inne i terminalbygningen, like etter at du har plukket opp bagasjen i ankomsthallen. Derfra er det kort vei å gå til parkeringsområdet der du henter og leverer leiebilen. ###Bilkjøring ved Aberdeen flyplass Aberdeen Airport ligger i Dyce, litt nord-vest for Aberdeen sentrum. Det er gode trafikkforhold uten for store trafikkmengder. Kjør ut fra det enveiskjørte veisystemet inne på flyplassen gjennom en stor rundkjøring til Argyll Road. Her kan du ta Dyce Drive til A96 som er en av hovedveiene i regionen, hvor du kan dra mot nord til Nairn og Inverness. Mot venstre ligger Aberdeen, og på denne veien møter du også A90 som går langs kysten og ned til Dundee og Perth, og deretter inn på motorveien til Edinburgh etter et par timers kjøring. ###Bensinstasjoner nær Aberdeen flyplass Avhengig av leiebilavtalen din kan det være du må levere tilbake bilen med full tank.

På veien tilbake til flyplassen for å levere leiebilen finner du en Shell-stasjon like etter at du tar av fra Dyce Drive til flyplassens hovedinngang. Shell-stasjonen ligger på høyre side, så du må krysse kjørebanen for å komme inn til å fylle bensin. Det er også en rekke andre bensinstasjoner i området, både inne i sentrum av Dyce like øst for flyplassen, og langs A96 og A90. Velg blant Esso, Shell, BP og flere supermarkeder der du kan fylle bensin på butikkenes egne bensinstasjoner. ###Kjør til destinasjoner nær Aberdeen flyplass Flyplassen Aberdeen Dyce ligger praktisk til for dem som vil utforske de nordlige delene av Skottland, enten det er kysten og golfbaner som frister eller du vil inn til de flotte fjellområdene i høylandet. Her er en guide til severdigheter i nærheten av Aberdeen Airport. ###Cairngorms Fjellområdene i Cairngorms er blant Skottlands mest populære, og de var landets andre nasjonalpark etter Loch Lomond. I hjertet av det skotske høylandet er naturen i fokus, og det er gode muligheter for turgåing, sykling, jakt, fiske, ski og fuglekikking.

Fra flyplassen i Aberdeen tar det under en time å kjøre vestover til du når Cairngorms National Park. Hele parkområdet byr på rikelig med varierte opplevelser, og du kan bestille overnatting eller sove i telt i store deler av parkområdet. Parkering er i hovedsak gratis og det er tilrettelagt for parkering mange steder langs veien. Det er også enkelte større parkeringsplasser i populære områder, og her kan det være betaling på noen pund i døgnet. Se på skilt om det er tillatt å sette fra seg bilen over natten. ###Glenfiddich-destilleriet Flere av verdens beste whiskydestillerier ligger i det skotske høylandet. Glenfiddich er blant de best kjente, og besøkssenteret tilbyr både guidete turer, utsalg av spesielle whiskyer og smaksprøver.

Glenfiddich ligger bare en times kjøring fra Aberdeen flyplass Dyce. Følg A96 mot Elgin til du kommer til Huntly, og ta avkjørselen mot venstre til A920 som tar deg til Glenfiddich-destilleriet ved Dufftown. Det er godt med parkering på besøkssenteret ved destilleriet, og det er også mulig å bestille overnatting i noen av de nærliggende landsbyene, så du kan nyte whiskyen uten å måtte kjøre leiebilen hjem. ###Aberdeen Den skotske oljehovedstaden er godt kjent for mange nordmenn. Aberdeen er kjent som ” The Granite City” på grunn av den glitrende, grå steinen som størstedelen av byen er bygget i. Aberdeen kan by på både golf og kultur, og det er mange flotte tradisjonelle puber i sentrum.

Kjør fra Aberdeen flyplass inn på Dyce Drive og følg skiltene til Aberdeen sentrum. Det tar bare 20 minutter langs Great Northern Road til du er inne i sentrum av byen. Dersom du har bestilt hotell i Aberdeens sørlige del kan du følge A90 rundt sentrum og ta av nærmere overnattingsstedet.
Det er godt med parkeringsplasser i Aberdeen sentrum, både på offentlige parkeringsplasser, langs gaten og i parkeringshus. Prisene ligger på rundt £1.00* i timen og oppover, og flere steder har minimumsbetaling på rundt £2.00 for to timer. Det finnes gratis parkering i utkanten av Aberdeen sentrum. Du kan parkere ved parkeringsautomater i store deler av byen, og prisene varierer etter sone. Det koster vanligvis mellom £1.00* og £3.00* i timen og noen steder har maksimal parkeringstid på mellom 1 og 3 timer. Sjekk skiltene og informasjonen på parkeringsautomaten før du går fra leiebilen.

Med forbehold om prisendringer

Europcar
Sixt
Alamo
Enterprise
Hertz
Avis

Bilutleie med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende leiebilsøk. Vi dekker tusenvis av destinasjoner og sammenligner tusenvis av leiebilavtaler for å hjelpe deg å finne din perfekte leiebil til en rimelig pris. Vi vil hjelpe deg å gjøre reisen så billig som mulig, slik at du kan smile på hele turen. Kom og kjør med oss.

Gratis sammenligning av leiebil

Med Skyscanner finner du noen av de laveste leiebilprisene som er tilgjengelig på nettet. Når du finner en leiebilavtale som er riktig for deg, vil vi sende deg direkte til bilutleiefirmaet for å legge inn bestillingen. Vi legger aldri til provisjon, slik at du alltid får den beste prisen.

Søk med Skyscanner

Har du behov for en leiebil? Da har du kommet til riktig sted. Uansett hvor du vil reise og uansett hva slags bil du trenger: vi har nøklene. Bare skriv inn hvor du vil leie bil og hente- og avleveringsdatoer, så henter vi alle tilbudene fra de beste bilutleiefirmaene, slik at du kan sammenligne og bestille bilen i løpet av sekunder.