Kart

United flybilletter

United Airlines er et amerikansk flyselskap som er blant verdens største. Selskapet ble stiftet i 1926, og United har flydd passasjerer til og fra destinasjoner i USA og resten av verden i nesten nitti år. I 2010 gikk de sammen med Continental Airlines, og etter sammenslåingen er de nå et av verdens største flyselskap. United Airlines, som ofte bare kalles for United, sier selv at de fokuserer på å være det flyselskapet passasjerene ønsker å reise med, ansatte ønsker å jobbe for, og aksjonærene ønsker å investere i.

United flyr nesten 6000 fly hver dag til over 400 destinasjoner i hele verden. De har et av de mest omfattende globale rutenettverkene, som knytter de fleste flyplassene i USA sammen med Europa, Asia, Australia, Latin-Amerika, Afrika og Midtøsten gjennom direkte eller indirekte flyvninger. United har hovedbaser i 10 byer, inkludert de fire største byene i USA.

United Airlines var tidligere eid av flyprodusenten Boeing. Selskapet har nå nesten 700 moderne fly i stallen, og var det første amerikanske flyselskapet med WiFi på internasjonale flyvninger. Som et av flyselskapene som var med på å starte Star Alliance, verdens første flyallianse, i 1997 er United Airlines i godt selskap med blant annet SAS, Lufthansa og Thai Airways. Selskapet har et bonusprogram, Mileage Plus, som lar deg tjene opp bonuspoeng på reiser med United og på enkelte flyvninger med Continental. 

Hvorfor fly med United Airlines?

Forfriskninger om bord

Alle reisende med United Airlines får varme og kalde drikkevarer inkludert i billettprisen, på flyvninger både innenlands og utenriks. På Business Class får du i tillegg vin, øl og brennevin å drikke, mens dette kan kjøpes på Economy. Du kan også kjøpe noe å spise, enten snackbokser eller kalde måltider på korte reiser, mens alle passasjerer blir servert et varmt måltid på interkontinentale flyvninger. På businessklasse får reisende servert mat og drikke på alle flyvninger, inkludert varme måltider, snacks og bakverk. United Airlines har også et underholdningstilbud under reisen, inkludert magasinet Hemispheres, og et stort utvalg TV-serier, filmer og videospill på personlige skjermer for lengre reiser. Reisende på Business og First får i tillegg dagens aviser, stikkontakt for PC og støyreduserende øretelefoner. På første klasse får reisende tepper og puter på lengre reiser, og på enkelte flyvninger er massasjestoler tilgjengelig.

Bagasjeinformasjon

Alle reisende hos United kan ha med et stykk håndbagasje per person, i tillegg til en personlig gjenstand, som en laptopbag, skulderveske, kameraveske eller liten ryggsekk. Håndbagasjen kan maksimalt være 56 cm x 35 cm x 22 cm, mens den ekstra personlige bagasjen kan være på opptil 43 cm x 25 cm x 22 cm. I tillegg er det anledning til å ha med seg jakke, lesestoff, innkjøp gjort på flyplassen og enkelte andre praktiske gjenstander. De fleste passasjerer får med et eller to kolli innsjekket bagasje uten ekstra kostnad. Innsjekket bagasje kan være på opptil 23 kilo per kolli. Dersom bagasjen din veier mer enn dette må du betale ekstra avgifter. United har en praktisk kalkulator som hjelper deg å finne ut hvor mye bagasjen din vil koste, da dette er avhengig av hvilken billettype og reiserute du flyr. For reisende på Economy Plus, Business og First, eller medlemmer av Star Alliance Gold får du ekstra bagasje gratis.

Slik sjekker du inn

United lar deg sjekke inn på nett, med mobil eller på flyplassen. De har også en egen United-app som du kan bruke til å sjekke inn på flyet eller sjekke praktisk informasjon. Innsjekk åpner 24 timer før avgang, og stenger 60 minutter før avgang for internasjonale flyvninger, og 30 minutter før avgang ved innenriksreiser. Du kan skrive ut ombordstigningskort hjemme eller i automatene på flyplassen. United Airlines lar deg også sende boardingpasset til mobilen din, som du kan scanne ved ombordstigning istedenfor å skrive ut på papir. Hvis du reiser med bagasje og velger å sjekke inn på nett eller mobil kan du droppe bagasjen ved skranker eller automater på flyplassen.

Sitteplassinformasjon

Avhengig av billettype og flyet du reiser med, har United forskjellig setestørrelser. De varierer mellom 76 cm og opptil 198 cm for liggestoler på første klasse. På Uniteds flygninger kan du velge seteplass når du bestiller billetten, og det er gratis for alle reisende. For Economy Plus får du anledning til å velge seteplass fremst i Economy-seksjonen, og du får opptil 12 cm ekstra beinplass.

Avgifter og rabatter

Du må betale ekstra gebyr for bagasje som er overvektig eller for stor, sjekk informasjon om hva dette gjelder på nettsiden til United. Dersom du bestiller billetten din på telefon eller på et United-kontor tilkommer et servicegebyr, og det samme gjelder dersom du ikke har elektronisk billett. Barn som reiser internasjonalt kan få barnerabatt. Det er gratis for spedbarn å reise på fanget til en voksen på innenriksfly i USA. United Airlines hadde tidligere rabatt for pensjonister, men dette programmet er nå avviklet.

Punktlighet

United Airlines har en god punktlighetshistorikk på de viktigste rutene i inn- og utland.
Informasjonen var korrekt da artikkelen ble publisert i april 2014, med forbehold om endringer. Sjekk flyselskapets nettsider for oppdatert informasjon.

United

4,5/5
Basert på 27728 -vurderinger

Vi evaluerer leverandører basert på tilbakemelding fra brukere om: prispålitelighet, avgifter, kundeservice, og enkelhet i bruk på leverandørens nettsider.

Finn ut mer

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.