Kart

Billige flybilletter fra Phuket til Bangkok

Flyvningsinformasjon Phuket til Bangkok

Billigste returpris forrige måned

kr 329

Direkte flyselskaper

12

Flyvninger per uke

469

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 683 kilometer

1t 5min

Mest populære flyselskap forrige måned

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 flyplasser

Fly fra Phuket til Bangkok

Denne informasjonen er korrekt per august 2015

Flyselskaper som flyr fra Phuket til Bangkok

Det er seks flyselskaper som flyr fra Phuket til Bangkok: Orient Thai Airlines, ThaiAirAisia, Bangkok Airways, Thai, Nok Air og Thai Lion Air, og alle har direkte flyvninger flere ganger per dag.

Bangkok Airways og Thai flyr til Suvarnabhumi (Lufthavn flyplasskode DKK), mens Orient Thai Airlines, Thaus AirAsia, Nok Air og Thai Lion Air flyr til Bangkok Don Meuang Lufthavn (flyplasskode DMK).

Informasjon om flyterminalen

Phuket Internasjonale Lufthavn betjener Phuket i Thailand, og er landets nest travleste flyplass etter Suvarnabhumi.

Flyplassen er inngangsporten til Phuket-øya, et paradis for turister i den sørlige delen av Thailand. Phuket og nærliggende provinser er populære feriemål, og Phuket Internasjonale Lufthavn tar imot et stort antall passasjerer fra hele verden.

Den har én terminal. Ankomsthall Innland ligger i andre etasje. Her finner du flere steder og spise og drikke, samt en kiosk.

Praktisk informasjon

Da dette er en innlandsflyvning bør du møte opp på flyplassen ca. 1 time før planlagt avgang.

De forskjellige flyselskapene opererer med ulike mål for hvor stor håndbagasjen din kan være, og store flyselskaper som flyr langdistanseturer har ofte et større slingringsmonn. Sjekke med flyselskapet du skal fly med, for å være på den sikre siden.

Thailand ligger 5 timer foran Norge. Husk å ta med pass som er gyldig i minst 6 måneder etter innreise. Som nordmann kan du oppholde deg i Thailand i 30 uten å søke om visum. Den enkleste og raskeste måten å ta seg fra Suvarnabhumi Lufthavninn til Bangkok by er med flytoget. Alternativ kan du ta buss eller taxi – det er lurest å velge en taxi med taksameter. Du kan også sjekke tilbud på leiebil, eller hva med å leie en Limousine?

På Don Meuang Lufthavn står valget mellom flytoget og buss.

Hva venter deg i Bangkok

Forbered deg på masse folk, store kontraster, mye god mat, mange smil, markeder, forurensning og utallige templer. En ting er sikkert: I Bangkok vil du ikke kjede deg!

Værmessig er det mest behagelig å besøke Bangkok mellom november og februar. Da er det tørt og ikke for varmt.

Selv om prisene i Bangkok er stigende, er de fortsatt svært gunstige i norsk målestokk,både når det gjelder mat og drikke, shopping, taxi og overnatting.

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.