Kart

Billige flybilletter fra Ålesund Vigra til Amsterdam Schiphol

Flyvningsinformasjon Ålesund Vigra til Amsterdam Schiphol

Billigste returpris forrige måned

kr 1 118

Direkte flyselskaper

3

Flyvninger per uke

7

Gjennomsnittlig flytid, total avstand 1144 kilometer

2t 5min

Mest populære flyselskap forrige måned

KLM

Amsterdam Schiphol

1 flyplass

Denne informasjonen er korrekt per september 2015

Flyselskaper som flyr fra Ålesund til Amsterdam

KLM og SAS flyr fra Ålesund Vigra til Amsterdam Schiphol. Begge flyselskapene operere med flere avganger per dag, men kun KLM flyr direkte.

Informasjon om flyterminalen

Vigra Lufthavn er den største flyplassen mellom Bergen og Trondheim, og ligger gunstig til i forhold til flere turistattraksjoner. Flyplassen består av en terminal med separate avgangs-og ankomsthaller for innland og utland.

På Utland kan du shoppe på Duty Free og få deg noe å spise og drikke på Aquavit Bar.

Praktisk informasjon

Oppmøtetiden for utlandsflyvninger er minimum 1 ½ time før planlagt avgang.

Du kan ha med deg én håndbagasje om bord i flyet, sjekk med flyselskapet du flyr med hvor stor denne kan være.

Vigra flyplass har selvbetjente innsjekkingskiosker og selbetjent bagdrop. Det er enkelt og effektivt, og du unngår lange køer og sparer tid. Du kan også sjekke inn på nettet.

Det er vanligvis ikke passkontroll mellom Schengenlandene, og både Norge og Nederland er Schengenland, men det er allikevel lurt å ta med passet i tilfelle kontroll.

Når du vel har ankommet Schiphol kan du velge mellom tog, buss og taxi, eller eventuelt leiebil for å komme deg videre dit du skal. Togstasjonen ligger rett under flyplassen og det går tog rett til Amsterdam. Billetter kan kjøpes både i billettautomatene og i billettlukene på Shiphol Plaza. Du kan plukke opp en gratis bagasjetralle slik at du slipper å slepe rundt på bagasjen.

Schiphol Lufthavn har et omfattende nettverk av direkte busslinjer som kobler flyplassen til omkringliggende byer. Alle linjer går til og fra Schiphol Plaza som ligger rett foran ankomst- og avgangshallen.

Hva venter deg i Amsterdam

Amsterdam er Nederlands hovedstad og landets største by. De fleste severdigheter ligger sentralt, og nesten alt av interesse finner du i gåavstand til hverandre. Eller hvorfor ikke leie sykkel?

Prisene, kanskje spesielt på hotell, varierer veldig avhengig av når på året det er snakk om. Men utvalget er stort, så det skulle ikke være vanskelig å finne seg et sted å sove.

I Amsterdam kan du smake mat fra hele verden, begi deg ut på et museums-maraton, rusle langs de mange kanalene, utforske et marked eller fem og feste natten lang på et av byen utallige utesteder – det er en av de beste byene å dra på weekendtur til. 

Priser som vises på denne siden er kun beregnede laveste priser. Funnet i løpet av de siste 45 dagene.